Tarih: 11.10.2021 19:36

Erkek Bermuda Şort Modeli Nedir?

Facebook Twitter Linked-in

Günümüzde erkekler tarafından özellikle yazın sıcak aylarında erkek bermuda şort modelleri tercih edilir. Bu şort modeli dize kadar uzanan kısa pantolon şeklindedir.

 

Farklı renk ve modelleri ile özellikler erkekler tarafından çok beğenilir. Dizin yaklaşık 2,5 cm üzerindedir. Paçasız ve paçalı modelleri ile erkek bermuda şortlar sıcak havaların vazgeçilmezidir.

 

Erkek Bermuda Şortlar ve Ayakkabı Seçimi

 

Erkekler erkek bermuda şort altına birçok ayakkabı modelini seçebilirler. Bu şortların en büyük özelliği her ayakkabıya uyum sağlamasıdır. Özellikle sıcak yaz aylarında bileksiz spor ayakkabı, beyaz spor ayakkabı hatta erkek loafer ayakkabı seçilebilir. Slip on erkek ayakkabıları da bermuda şortunuzun altına yakışacaktır. Eğer bermuda şortunuzu gece giymek isterseniz Tımberland ayakkabılar tarzınızı yansıtır.

 

Erkek Bermuda Şort Üzerine Ne Giymeliyim?

 

Tabii ki erkek bermuda şort üzerine seçebileceğiniz en güzel kombin t-shırt olmalıdır. Koyu renk şortlara açık renk ve açık renk şortlara koyu renk kombinler ile tarz yaratabilirsiniz. Erkek bermuda şort modellerine  https://www.artoutlet.com.tr/erkek-short-bermuda-modelleri sitesinden ulaşabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —