Tarih: 11.12.2018 22:38

Gençler Dünya Gönüllüler Gününü Dolu Dolu Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü?ne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ?Dünya Gönüllüler günün dolu dolu kutladı.

 

Gençlerin önemli gün ve haftalar ile ilgili bilgi ve farkındalıklarını artmak amacı ile sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin organizasyonunu gerçekleştiriyor.  81 ildeki Gençlik Merkezlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen faaliyetler ilimizde Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tarafından organize edildi. Dünya gönüllüler günü öncesinde gençlerle yapılan toplantılarda ortaya çıkan güzel fikirler tüm gün boyunca Gençlik Merkezinde ve sahada uygulandı.

 

Bu kapsamda gençler ile;

 

Gençlik Merkezinde gün içinde yapılan tüm çalışmalarda gönüllük teması vurgulanarak farkındalık oluşturuldu. Yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini vurgulamak amacı ile ilimizde yaşayan ihtiyaç sahibi üç göçmen aileye kırtasiye yardımı yapıldı.

 

Dünya gönüllüler gününde; gönüllülük kavramının toplumumuzda daha geniş kitlelere yayılması, günlük hayatımızın doğal bir parçası haline gelmesi ve gönüllü çalışmaların, yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde artması amacı ile gönüllülüğün tanıtılması, yaygınlaştırılması, desteklenmesi, teşvik edilmesi önem arz etmektedir.

 

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi her yıl olduğu gibi bu yılda gönüllü gençleri, eğitmenleri, gençlik liderleri ve destekleyicileri ile Dünya Gönüllüler Gününü dolu dolu kutladı. Gönüllülük çalışmalarında yer almak isteyen duyarlı gençlerimizi Cumhuriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar Gençlik Merkezine bekliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —