Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Afyonda

Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Afyonda

Ak Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın katılımlarıyla Afyonkarahisar'da toplantı düzenlendi.Genel Başkan

 Toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan Ak Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Parti teşkilat üyeleri çok sayıda komşu illerden gelen Milletvekilleri katıldı. Toplantıda Karaaslan şu ifadelere yer verdi;

"Değerlilerimiz, belediye meclisi üyelerimiz kısacası AK Parti ailemiz sizleri ve değerli basın mensuplarımızı her birinizi en içten saygı ve sevgilerimle selamlarım hoşgeldiniz basın açıklamamızı masadan yapalım istedik çünkü bir aile olarak buradayız.

 

 Çünkü gerçekten bugün Afyonkarahisar’da bir çıkartma yapıyoruz çok farklı illerden özellikle Burdur Bilecik Konya Aydın Isparta Adıyaman Bursa Denizli ve Eskişehir’den kıymetli milletvekillerimiz var aramızda, bugün Afyonkarahisar’ın ilçelerinde programlar gerçekleştirmek suretiyle vatandaşlarımızla da bir arada olmayı hedefliyoruz.

 

 Ama bugün bir konuda özel bir gün Gaziler Haftası ve bu özel günde  Yine geçtiğimiz hafta zeytindalı harekat bölgesinde şehit düşenDdinarlı Afyonkarahisarmızın evladı Kahraman piyade uzman Çavuş onur Çapan kardeşimizi de bir kez daha rahmetle anıyorum ailesine yakınlarına hepimize baş sağlığı diliyorum. Tabii bugün Türkiye’nin bu çalışmaları kapsamında güzel şehrimiz Afyon’dayız bildiğiniz gibi 2023 yılında da şehir  buluşmaları ile birlikte şiirlerimizi gezmiş milletvekillerimizher  bir şehirde  yoğun olarak çalıştığı çok önemli programlarını gerçekleştirmiştir.

 

 Bu aslında bir heyecanı yüreğimize taşıyoruz ve bu programı gerçekleştirerek de o varacağımız noktanın inşallah zeminini oluşturuyoruz . Ak Parti olarak kongre sürecini takvimini açıkladık ve inşallahkongre sürecimizi başlattık fakat bu sadece  seçimin yapılacağı ve kadrolarının yenileceği bir süreç olarak görmüyoruz biz bunu toplumumuzla vatandaşımızla mahallelerimizle şehirlerimizle oluşturarak vatandaşımızla onların sıkıntılarını dertlerini dinleyecegiz çözüm üreteceğiz ve aslında en sonunda da bir çağrıya dönüştürceğimiz bir süreç olarak görüyoruz.

 

Dolayısıyla bu süreci çok önemli bir ayağını temssil inandığınız ve aslında bir şeyde anlamak için o şeyleri bölgeni çekmek için o şehirle ilgili ilgili gelecekte atacağımız adımları birlikte hep birlikte her zaman olduğu gibi hem milletinizle hem de parti şartlarımızı değerlendirmek için yirmi üç  yıldır belki iki başlıkta değerlendirmek lazım çünkü hiçbir zaman yolumuz güllük gülistanlık olmadı.

 

 23 yılın bir kısmı şer odaklarının yaptığınız mücadeleyle sokakları karıştırmaya çalışan muhalefetin ne yazıkki bildiği konularda bizi kendisi yalnız bıraktığı için süreçleri yaşayarak ve aslında büyük operasyonları göstererek kısacası büyük mücadeleler vererek geçtiğimiz bu 23 yılın diğer bir kısmı da büyük hedefler koyarak birlikte yeni hayaller kuralım olayların her gününe tek tek ulaşarak ama asla yatmayarak uyumayarak yorulmaya her dönem yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirip geçtik.

 

 Afyonkarahisarları bu hizmetleri bu projeleri hakikaten geçtiğimiz  23 yıl içerisinde her bir metrekaresinde her noktasında her perdesinde gören şehirlerimizden biri  hamdolsun Türkiye’nin 23 yıl için bütün imkanları erişilebilir başkanım az önce bir şey söyledi dedi ki havadan bir Afyonkarahisar fotoğrafına baksak  orada yapılan hizmetlerin her birinin Ak Parti dönemindeki çok sayıda eseri görebiliriz. "ifadelerine yer verdi. Afyon Time



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 13 15
2.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
3.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
4.İstanbul Başakşehir 5 3 1 1 4 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Samsunspor 5 3 2 0 3 9
7.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
8.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
9.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
10.Göztepe 4 1 0 3 2 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 4 1 3 0 -3 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.