Tarih: 15.05.2018 22:41

Hasene Derneği Ramzan ayı Kumanya Dağıtımını başlattı.

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl artan kumanya bağışı ve ülke sayısı ile on binlerce ihtiyaç sahibinin sofrasına katkı sağlayan çalışmada, Ramazan ayı öncesinde, mazlum ve mağdurların sofralarına gıda yardımı ulaştırılıyor.
 
 
Bu yıl 4 kıtada yürütülecek kampanyada özellikle yetim ve öksüzler, mülteciler, ihtiyaç sahiplerine destek olunuyor.
 
 
Afyonkarahisarda Gıda Dağıtımı.
 
Ramazan`a girmeden gıda dağıtımlarını gerçekleştiren Hasene Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisarda da çalışmalarına hız kazandırdı.
 
 
Konuya dair bir açıklama yapan Hasene Derneği Afyonkarahisar Gönüllü temsilcisi Himmet UYSAL, "Ramazan`a girmeden gıdaların sahiplerine ulaştırılmasının önemini` vurguladı.
 
 
Bu yıl ki Ramazan Kumanya dağıtımı çalışmalarını Afyonkarahisar Sağlık-DER İl Başkanlığı ile müşterek yaptıklarını belirten Himmet Uysal; "Hasene olarak ilimizde tespit etiğimiz ihtiyaç sahipleri var. Ar ettiğinden dolayı bizlere ulaşamayanlar da var. Bu konuda gıda dağıtım çalışmamızı Sağlık-DER Afyonkarahisar İl Başkanlığı ile müşterek sürdürüyoruz.
 
 
Hedefimizde olan şu an 500 Ailemiz. Hepsine ulaşmaya ve sofralarında gıda eksikliğinin yaşanmamasına gayret sarf`ediyoruz. Ramazan ayının ilk haftası itibariyle gıda dağıtımı işlemlerimizi bitirmek ve bir nebze de olsa karınları tok, yürekleri ferah şekilde Ramazan-ı Şerif`i huzurlu şekilde icra etmelerine uğraşıyoruz. İhtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştığımız gıda kolilerinin temini hususunda Derneğimize bağışlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ramazan-ı Şerifimiz Ümmet-i Muhammed için hayırlı kapıların açılması ve güzelliklerin yaşanması na vesile olsun" dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —