Tarih: 14.05.2024 15:08

Hizmetlerine sürekli yeni uygulamalar ekleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde 4 aydır görev yapan ve hastanede kapalı koroner bypass ameliyatları yapmaya başlayan Op.Dr. Ercüment Ayva bu seferde kalp kapak hastalarının umudu oldu.

 

 Özel hastanelerde yüksek ücretler ödenerek yaptırılabilen kalp kapak ameliyatları Op.Dr. Ercüment Ayva tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yapılmaya başlandı. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Ayva " Kapalı bypass ameliyatlarından sonra kalp kapak ameliyatlarını da hastanemizde yapan ilk hekim olmanın gururunu yaşıyorum. 1 hafta içinde 3 hastamızın kalp kapak ameliyatını yaptık. Hepsinin sağlık durumu da iyi.1 haftada 3 vakanın olması hastalarımızın devlet hastanelerine ne kadar ihtiyaç duyduğunun göstergesidir. Hastane başhekimliğimize ve Sağlık Müdürlüğü'müze bize sağladığı olanaklardan dolayı teşekkür ediyorum. İnsanların sağlıklarını kavuşmalarına vesile olduğumuz için ekibim ve ben çok mutluyuz." dedi.

 

Geçirdikleri başarılı operasyonla sağlığına kavuşan hastalarımız, Dr. Ayva ve ekibi başta olmak üzere yaşadığı memlekette, maddi olarak zorlanmadan tedavi olmalarını sağlayan bütün sağlık yetkililerine teşekkürlerini iletti.

 

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki yeni uygulamalar sayesinde hastalarımız tedavi için büyükşehirlere gitmek zorunda kalmayıp özel hastanelere de bu işlemler için yüksek ücret ödemek zorunda kalmadan sağlığına kavuşuyor. Afyon Devlet Hastanesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —