Tarih: 04.03.2020 19:48

İdlib Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu

Facebook Twitter Linked-in

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve Özel İnsanlar Derneği bu gün İmaret Camisinde İdlib Şehitleri için bir Mevlid-i Şerif okuttu.

 

 Saat 15:30 ?da başlayan programda,yapılan dua ve mevlid-i Şerif öncesinde çok sayıda katılımcıya lokum ve gülsuyu ikramında bulunuldu. UTEF  il temsilcisi Yıldız Değer Yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer  verdi;

 

? Bu gün burada, Bahar Kalkanı harekatında mücadele vererek ,hayatını kaybeden Kahraman şehitlerimiz adına , Özel İnsanlar Derneği Başkanımız Esra Işık ile birlikte, ortaklaşa bir program düzenledik.

 

 Düzenlenen program Şehitlerimiz için Mevlid-i şerif programı, çok sayıda bayan kardeşimiz ve katılımlara lokum ve gülsu ikramında bulunduk. Daha önceden okunan, 2 Adet Kuran-ı Kerim Hatmini, 85 Yasin-i Şerif?i, 2600 İhlas?ı, 57 Fetih Suresini ve 1 adet okunan Vakıa suresini Şehitlerimizin aziz ruhlarına hediye eyledik. Daha sonra hocamız burada dua yaptı.

 

Bu programda emeği geçenlerden Allah razı olsun. Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah?tan rahmet, yaralı gazilerimize şifa ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah ordumuza, vatanımıza ve milletimize güç ve kuvvet versin? Dedi. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —