Tarih: 19.12.2020 16:31

İhtiyaç sahibi ailelere meyve ikramı

Facebook Twitter Linked-in

Afyon Belediyesi öncülüğünde Toptancı Hal Esnafı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Belediye Yardım Birimine teslim edilen meyveler, paketlenerek dağıtılmaya başlandı.

 

Daha önce COVİD-19 salgınına yakalanan ve evlerinde karantina altında bulunan vatandaşlarımıza Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek?i talimatıyla C vitamini dağıtılmıştı.

 

Başkan Zeybek?in bu çalışmasına Toptancı Hal esnafından destek geldi. Hal esnafı içerisinde portakal, mandalina, elma ve armuttan oluşan 3 ton meyveyi Yardım Birimine teslim etti. Belediye Yardım Birim Sorumlusu Kemal Erkuş, 3 Ton meyvenin belediye görevlileri tarafından paketlenerek hazırlandığını söyledi. Erkuş, ?Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek?in talimatlarıyla COVİD-19 salgını sürecinde karantinaya giren tüm vatandaşlarımıza C vitamini takviyesi olarak meyve dağıtımı yapmaktayız.

 

Yine başkanımızın girişimleriyle Toptancı Hal esnafımız 3 ton meyve katkısında bulundu. Bizlerde Yardım Birimi olarak görevli arkadaşlarımız birlikte meyveleri paketliyoruz. Daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —