Tarih: 03.06.2024 13:31

İl Başkanı Kahveci Vali Yiğitbaşı'na teşekkür etti

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Kahveci, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatlarıyla hazırlanan ‘Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri’ albümüne ve şehitlerimize gösterilen vefa nedeniyle teşekkür etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Kahveci, ‘Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri’albümünün Afyonkarahisar’ın tarihine ve kahraman şehitlerimizin aziz hatıralarına ışık tuttuğunu belirterek, Vali Yiğitbaşı’nın bu anlamlı çalışmasına gönülden destek verdiklerini ifade etti. Kahveci, “Şehitlerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda etmişlerdir. Onların hatıralarını yaşatmak, bizler için bir onurdur. Bu albüm, kahraman şehitlerimizin fedakarlıklarını ve cesaretlerini gelecek nesillere aktarma adına büyük bir değere sahiptir. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın önderliğinde hazırlanan bu çalışmayı takdirle karşılıyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Kahveci, ayrıca vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerin her zaman milletin kalbinde yaşayacağını ve onların aziz hatıralarına sahip çıkmanın milli bir görev olduğunu vurguladı. Kaynak Beytullah Bostancı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —