İşte vatandaşlıktan çıkarılacak kişilerin tam listesi 130 kişi

İşte vatandaşlıktan çıkarılacak kişilerin tam listesi 130 kişi

Son dakika vatandaşlıktan atılan çıkarılan 130 kişi isim tam listesi resmi gazete`de yayınlandı

Son dakika vatandaşlıktan atılan çıkarılan 130 kişi isim tam listesi resmi gazete`de yayınlandı.




Fethullah Gülen ile birlikte 130 kişi vatandaşlıktan atıldı. 5 Haziran 2017 tarihli resmi gazetede karar yayınlandı. Vatandaşlıktan atılan 130 kişinin isimleri de tam liste halinde duyuruldu.

 

 

İsim listesinde Fethullah Gülen 91. sırada yer alıyor. Listede 2 HDP milletvekili Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer de bulunuyor. Bu kişiler, bugünden itibaren 3 ay içinde Türkiye`ye dönmezse Türk vatandaşlığından çıkarılacak.

 

 

5 Haziran tarihli resmi gazetede FETÖ elebaşı Fethullah Gülen`in de aralarında olduğu 130 kişi için vatandaşlıktan çıkarma ilanı yayınlandı. İşte resmi gazete ile duyurulan 130 kişinin isim listesi.

 

 

Bugün İçişleri Bakanlığı`ndan yayınlanan ilana göre, Fethullah Gülen ve 2 HDP`li vekilin de bulunduğu 130 kişi, 3 ay içerisinde Türkiye`ye dönmemesi durumunda vatandaşlıktan çıkarılacak.  Fethullah Gülen ile birlikte vatandaşlıktan atılan 130 kişinin isimleri şu şekilde listelendi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.