Karakoç Motofestte MS Hastalarının Sesi Oldu

Karakoç Motofestte MS Hastalarının Sesi Oldu

Afyonkarahisar MS Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Koordinatörü Sude Karakoç , Afyonkarahisar Motofestte yerini aldı ,

MS hastalarının sesi oldu. 


Beklentinin üstünde ilgi gören Karakoç , şu ifadelere yer verdi :

 

 " Değerli Kamuoyu , Gönüllülerimız ve MS Hastaları Derneği üyelerimiz , bizler dernek olarak 6 gün süren Motofestte yerimizi aldık , beklentimizden fazla ilgi gördük. ' 1 GülüMSeme 1 Çay ' diyerek çıktığımız bu yolda Afyonkarahisar ve diğer şehirlerden katılan vatandaşlarımızın ilgisini çektik.

 

 Motofest boyunca yerimiz boş kalmadı. MS hastaları , MS hasta yakınları ve bizlere destek çıkmak isteyen gönüllülerimize MS hastalığı ile alakalı bilgiler , Eylül sonu gibi açılış bilgilendirmeleri ve açılış sonrası MS hastalarına motivasyon için yapacağımız programlar anlatıldı. 
Ve anlatımlar sonrası bireyler yanımızdan gülümseyerek , pozitif düşünerek ayrıldı.

 

Derneğimizi aktif hale geçirdiğimizi Motofest e katılan yaklaşık 400 bin kişiye duyurduk ve duyurmaya da devam edeceğiz. 
Diğer şehirlerdeki derneklerin 1 yılda yaptıklarını ben 2 ay da gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye de devam edeceğim , Asla Pes Etmeyeceğim , Afyonkarahisar MS hastalarının sesi olacağım ve tüm yol arkadaşlarımın gülüMSemelerini sağlayacağım " dedi . Afyon Time

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.