Tarih: 22.01.2022 21:09

Kent Konseyi STK grubu Karataş ve Güzbey'i ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Afyonkarahisar Kuyumcular Odasını ziyaret eden Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi STK Grubu Şoförler Odasının yeni Başkanı İbrahim Karataş’ı ve Kuyumcular Odası Başkanı Hayrettin Güzbey’i ziyaret etti.

 

Ziyarette, STK Grubu Başkanı Nilgün Seçen, çiçek ve Türk bayrağı takdiminde bulundu.  Ziyaret ile ilgili olarak, Kaarataş ve Güzbey’e bilgiler veren Nilgün Seçen, Şoförler Odası nın yeni Başkanı İbrahim Karataş’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Karataş’ta  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

 

Ardından, Kuyumcular Odasına bir ziyaret gerçekleştiren Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi STK Grubu, burada da Başkan Hayrettin Güzbeye ziyaret ile ilgili olarak bilgiler aktardı. Ardından çiçek ve Türk Bayrağı takdimi yapıldı.

 

Başkan Hayreetin Güzbey ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafı ardından sonlandırıldı. Yapılan ziyaretlere Kent Konseyi Grup Başkanı Nilgün Seçen'in yanısıra, Ahmet, Önder, Yıldız Değer, Emsel, Şirin katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —