Kombi Çalışmama Problemi Neden ve Çözüm Yöntemleri

Kombi Çalışmama Problemi Neden ve Çözüm Yöntemleri

Modern dünyada hayatın her alanında teknolojinin getirmiş olduğu önemli konfor standartları bulunuyor.

Modern dünyada hayatın her alanında teknolojinin getirmiş olduğu önemli konfor standartları bulunuyor. Kombiler, bu teknolojik gelişimin oluşturduğu konforun önemli parçalarından birisidir. Yaşam alanlarında veya kurumsal alanlarda ısınma ve yanı sıra sıcak su ihtiyaçlarının temiz, kolay ve ekonomik şekilde karşılanmasına yardımcı oluyor. Bu sebeple günümüzde kombi kullanımında her geçen gün artışlar meydana geliyor ki buna paralele olarak Ataşehir Baymak Kombi Servisi merkezimize gelen başvuru talepleri de önemli oranda artış gösteriyor.

 

Kombi çalışmama problemi ile ilgili olarak tüketicilerden çok sık şekilde başvurular gerçekleştiriliyor. Cihazın kullanılamamasına neden olan bir problem olması nedeniyle de servis uzmanlarımız 7/24 kesintisiz olarak servis desteği ile kombi cihazlarındaki bu tip arızalara müdahalelerde bulunmaktadır.

 

Kombi Çalışmama Nedenleri

 

Kombinizin çalışmaması konusunda şikayetiniz bulunuyor ise kontrol etmeniz gereken en önemli nokta kombinizin elektrik alıp, almadığıdır. Eğer kombiniz elektrik almıyor ise bağlı bulunduğu elektrik tesisatında elektrik akımı olup, olmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer elektrik tesisatında bir sorun yoksa bağlantılarını kontrol etmelisiniz. Bağlantılarda da sorun olmamasına rağmen kombi elektrik alamıyor ise ana kartında ve sigortasında arıza meydana gelmiş olabilir ki bunun için profesyonel müdahale gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

 

Elektrik kaynaklı bir problemi bulunuyor ise kombinizin hata veriyor olması olasıdır. Ataşehir Demirdöküm Kombi Servisi merkezi uzmanlarımız, hata vermesi durumunda kombinizin yaz ve kış moduna alımını gerçekleştirerek, hangi mevsimde bulunuyor ise o modda çalıştırma gerçekleştirme denemesi yapılmasını tavsiye ediyor.

Kombi Çalışmama Sorunun Çözümü

 

Uzman Ataşehir Vaillant Kombi Servisi merkezi personellerimiz kombi anakart ve sigorta gibi teknik parçalarında meydana gelen bir arıza belirlemeleri durumunda, gerekli onarım müdahalelerini yerinde gerçekleştirmektedir. Özellikle de kombinin gelişmiş teknolojiye sahip olan parçalarında orijinal yedek parça kullanımı ile onarım müdahaleleri sonrasında ilk günkü performansında bir kullanım gerçekleştirilmesine yardımcı olur.

 

Kombinin yazılımsal olarak bir problem yaşaması durumunda da gerekli olan müdahaleler anakartı sökülerek, bilgisayarlı ortamda yapılan kontrollerin ardından uygulanır. Bu şekilde kombideki tüm teknik problemlerin çözüme kavuşturularak, kullanımının gerçekleştirilebilmesi sağlanmaktadır. Üstelik tüm bu profesyonel müdahaleler 1 yıl garantiyle sizlere sunulmaktadır.

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.