Tarih: 26.07.2023 17:57

Kripto Alım Satım Nedir ve Nasıl Yapılır?

Facebook Twitter Linked-in

 Dijital varlıkların piyasaya sürülmesi, hükümetin kararından bağımsız olarak kripto paranın algoritmasıyla belirlenir. Denetimin olmaması, kripto paranın o kadar dalgalı olmasının sebebini açıklar; bu piyasada fiyatlar çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir:

Bu faktörleri analiz etmek, bir tüccarın kripto para al sat yaparken piyasaya giriş ve çıkış zamanını en iyi şekilde anlamasına ve kâr elde etmesine yardımcı olur.


 

Kripto para ticareti, piyasa trend değişimlerini takip ederek ve doğru şekilde kripto para al sat taktikleri uygulayarak, gerçekten büyük miktarlarda kazanç sağlamayı mümkün kılar. Kripto ticareti yapmaya başlamak için öncelikle kripto para satın almak ve ardından bir strateji belirlemek gerekir. Şimdi de bunun üzerine konuşalım.

Kripto Para Almak

İster kripto para satın al ister kripto para sat, bir tüccarın önce bir kripto ticaret platformu seçmelidir. Güvenli ve kullanıcı dostu araçlar sunan merkeziyetçi platformlarla başlamanız önerilir. Örneğin, Avrupa'nın en büyük kripto para firmaları arasında olan WhiteBITborsasını kullanabilirsiniz. Varlıkları satın almak için banka kartınızı kullanabilir, WhiteBIT borsasında euro, dolar ve sterlin gibi itibari para birimleri ile işlem yapabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izleyin:

Alım Satım Stratejileri Nasıl Çalışır?

Kripto borsasında pozisyon açma ve kapatma sürelerine bağlı olarak, alım satım yöntemleri aşağıdaki gibi gruplandırılır:

Bu stratejileri denemek ve nasıl çalıştıklarını anlamak için WhiteBIT demo ticaret seçeneğini kullanabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —