Kumarbazlar cezayı yedi

Kumarbazlar cezayı yedi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından, Afyonkarahisar Fakıpaşa Mahallesi Tuzpazarı Caddesinde bulunan, bir binanın teras katında kumar oynandığı bilgisi üzerine, yapılan çalışmalar neticesinde, bahse konu binanın teras katında aram

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından,  Afyonkarahisar  Fakıpaşa Mahallesi Tuzpazarı Caddesinde bulunan, bir binanın teras katında kumar oynandığı bilgisi üzerine, yapılan çalışmalar neticesinde, bahse konu binanın teras katında  arama yapıldı.

 

Yapılan aramada, kahvehaneye dönüştürüldüğü anlaşılan yerde toplam 13 şahsın bulunduğu ve kumar oynandığı tespit edildi. Çok sayıda iskambil kağıdı, yazboz tabir edilen defterler ele geçirildi.

 

Kumar oynamaya yer temin ettiği tespit edilen F.E. ve Ü.T. isimli şahıslar hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçundan işlem yapıldı, kumar oynayan şahıslara ise Kabahatler Kanunu gereği toplam 16.032 TL idari para cezası uygulandı.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.