Tarih: 16.10.2023 14:11

Lavabo El Kurutma Makinesi Fiyatları

Facebook Twitter Linked-in

Lavabo el kurutma makinesi, kağıt havlu kullanımını azaltarak hem çevreye hem de bütçeye katkı sağlayan bir ürün olarak bilinmektedir.

 

 Lavabo el kurutma makinesi fiyatları, ürünün markası, modeli, performansı, tasarımı ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Excel Dryer El Kurutma Makinesi Modelleri

Excel Dryer'ın iki farklı modeli olan XLERATOR ve ThinAir modellerin ortak özellikleri bulunmaktadır. Bu ortak özellikleri şunlardır:

 

XLERATOR El Kurutma Makinesi

XLERATOR el kurutma makineleri, Excel Dryer'ın en hızlı ve en güçlü modelidir. Jet motor teknolojisi ile birlikte 8 saniyede elleri kurutabilir. Döküm kapak ile vandalizme karşı oldukça dayanıklıdır. Opsiyonel ısıtma ünitesi ile istenilen sıcaklıkta hava üfleyebilir ve dışarıdan görülebilen servis ışığı ile bakım gerektiren durumlarda uyarı verir.

ThinAir El Kurutma Makinesi

ThinAir el kurutma makinesi, Excel Dryer'ın en ince ve en sessiz modeli olarak geçmektedir. Sadece 10 cm kalınlığında olan bu model, dar alanlara kolayca monte edilebilir. 14 saniyede elleri kurutabilir. Ve XLERATOR el kurutma makinesi gibi ayarlanabilir ısı seçeneği ile istenilen sıcaklıkta hava üfleyebilir ve dışarıdan görülebilen servis ışığı ile bakım gerektiren durumlarda uyarı verir.

 

Excel Dryer el kurutma makinesi modelleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilir ve istediğiniz özellikteki kurutma makinalarına rahatlıkla ualaşabilirsiniz. Excel Dryer el kurutma makinesi ile ellerinizi hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —