Manava giren hırsız yakalandı

Manava giren hırsız yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdrülüğüne bağlı, Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir hırsızlık olayını değerlendirerek, sonuca ulaştı.

Bolvadin ilçe emniyet müdürlüğüne ihbarda bulunan B. D.   isimli  çarşı merkezinde esnaflık yapan esnaf akşam saatlerinde saat: 21:00 civarında dükkanını kapattığını ve kapısını kilitlediğini, bir sonraki sabah dükkanına geldiğinde kilidin kırılarak alındığını ve yerinde olmadığını beyan etti.

 

Manav reyonu işleten esnaf, ayrıca dükkanına girdiğinde, manav reyonunda bulunan sebze ve meyvelerinde eksikliğini fark ettiğini beyan etmesi üzerine, konu hakkında şikayetçi olduğunu ifade etti.

 

 Esnaf B.D'nin şikayetini değerlendiren ekipler,çevrede geniş çaplı inceleme ve araştırma yaptı. Yapılan inceleme ve araştırmanın sonucunda, Hırsızlık suçunu işleyen şahsın, R. K.  isimli şahıs olduğu   tespit edildi. ,Söz konusu hırsızlık suçunu işleyen şahıs, emniyet ekipleri tarafından yakalanarak, göz altına alındı. Kaynak: Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.