Tarih: 25.01.2018 19:07

MHP İl başkanlığı başkanları ödüllendirmeye devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

MHP ?si başarılı belediye başkanlarına plaket programı kapsamında Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ve Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ? yü makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı plaket taktim edildi.

 

MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve İl Başkan Yardımcıları Doğan Şimşek ve Bekir Özerdem ? in katıldığı programlar sonrasında

 

İl Başkanı Mehmet karagöz ?? bu günde Kızılören belediye başkanımız Ali Erol ve Başmakçı belediye başkanımız Ayhan Gönüllü beyi makamlarında ziyaret edip projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldık.

 

 seçildikleri ilk günden bu güne kadar ilçelerinde yaptıkları icraatler ile ülkücü hareketin göğsünü kabartmış ve vatandaşlar tarafından da büyük teveccüh görmüşlerdir. teşkilata olan bağlılıkları da bizleri de fazlası ile memnun etmektedir.

 

 Çalışmalarında partimizin belediyecilik anlayışını bire bir bulundukları makamlarda vatandaşa hizmet olarak aktaran kıymetli belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında da başarılar dilerim . ?? dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —