Tarih: 21.01.2024 18:38

Milletvekilleri sakın Kayacan'ı hafife almayın

Facebook Twitter Linked-in

Bir önceki seçim döneminde, kendisi trenden inerek, Afyonkarahisar’daki tüm teşkilatı ve Bolvadin İlçe teşkilatını karşısına alarak, seçime bağımsız girmiş. Kazandığı seçim sonrasında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a farklı şikayetlerde bulunarak. Yeniden Ak Parti saflarına katılmıştı. 

 

Bu dönem Bolvadin’li çok sayıda vatandaş, “kazın ayağı artık öyle değil”, diyor.”Kayacan artık güç zehirlenmesi yaşıyor.” Diyerek “Ak Parti Kayacan’ı burada aday gösterirse kendi ayağına kurşun sıkar, Kayacan önüne gelene mavi boncuk dağıtıp yalan söylüyor, öyle ki benden başkası Bolvadin’i yönetemez edalarına bürünüp bu güç zehirlenmesini farklı kullanıyor” ifadelerine yer veriyorlar.

 

Öte yandan Bolvadin’den ismini vermek istemeyen bazı vatandaşlar, Haber merkezimize Kayacan’ın 31 Mart 2019 seçim zamanında, çektirdiği iki video gönderdi., Söz konusu video da Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’le o dönem  dalga geçmiş “Dinarlı Ali yazarsa Bolvadin’li Veli bozar” cümleleri ile “ Bolvadin’in belediye başkanını Afyonlu İbrahim mi belirleyecek ?” Cümleleri ile  adaylığını bağımsız olarak sürdürmüştü. 

 

Ak Partili çok sayıda Vatandaş “şimdi ne değişti de, yine Bolvadin’den Kayacan’ı aday gösteriyorlar ? Diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. Afyon Time

 

iŞTE KAYACAN'IN O  GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMASI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —