Mısırlıoğlu kaçacağınız en son nokta sandıktır

Mısırlıoğlu kaçacağınız en son nokta sandıktır

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi.

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. 

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, ülke gündemiyle ilgili olarak, çok sayıda konuyu dile getirdi. Vatandaşın, esnafın, çiftçinin pandemi nedeniyle çok zorluk içerisinde olduğunu dile getiren Mısırlıoğlu; İktidar Partisinin Milletvekilleri, dernek, oda, sendika ziyaret ederek, vatandaşı görmezden geliyor. 

 

Daha ne kadar kaçacaksınız vatandaştan ? Kaçacağınız en son yer sandıktır. Esnafa aylık 500 lira kira yardımı yaparak, mahalle bakkalından göstermelik bir kaç poşet gıda alıp üç beş vatandaşa dağıtarak bu sorunları çözemezsiniz. Afyonkarahisar`da hemen hemen her mahalleye ulusal market olarak nitelendirilen çok sayıda market açıldı. 

 

Bakkallar perişan. Bu marketlerin sayıları  Ülke genelinde, 10 binleri buluyor, üstelik kime hizmet ediyorlar, sermayesi kimden belli değil.Burada sadece üç beş sağlanan istihdam dışında ilimize hiç bir şey kalmıyor. O nedenle bu gerçekleri göz ardı etmememiz gerekiyor. Diğer bir konu aile yılı ile ilgili yapılan toplantıda gönül isterdiki toplumun tüm dinamikleri siyasi partilerin tamamı STK kurumlarının tamamı bu toplantıya davet edilseydi daha isabet olurdu. 

 

Sadece iktidar partisinin milletvekilleri ve devletin bürokratları ile müdürleri ile bu yapılmamalıydı. Daha vahim konulardan bir tanaesi de Sayın Ali Özkaya`nın Üniversitelerin yurtlarında 1+1, 2+1 yurt yapılsa ve okuyan gençlerimiz hem okusa hemde orada evlense gibi kurduğu bu cümle inanın çok trajıkomik bir ifade böyle bir şey kabullenilebilir mi ? Allah aşkına biz nerede yaşıyoruz bu olay ancak Çin`de olur. burası Çin değil." ifadelerine yer verdi. Afyon Time



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.