Mısırlıoğlu Haddinizi Bilin, Ayağınızı Denk Alın

Mısırlıoğlu Haddinizi Bilin, Ayağınızı Denk Alın

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in açıklamasına, tepkili bir şekilde cevap verdi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyon’un düşman işgalinden kurtuluşunda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen Kadir Mısıroğlu’nun kitabından söz etmesine Hava Şehitliği’nde düzenlediği basın toplantısında tepki gösterdi. Mısırlıoğlu “Haddinizi bilin, ayağınızı denk alın” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Hava şehitliğini ziyaret ederek şehit mezarlarına gül bırakarak dua ettiler.

 

Basın toplantısı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrası başladı.

Başkan Mısırlıoğlu Hava Şehitliği önünde düzenlediği basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı

 

KURTULUŞUNUN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

 

3 gün önce icra ettiğimiz Afyonkarahisar Şehrinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını coşkuyla kutladık. Teşkilatım adına Afyonlu hemşerilerimin Zafer Bayramını kutlamak istiyoruz. Zafer Bayramı Türk milletini içerden ve dışardan bozgunu uğratmak, devletimizi ele geçirmek için yaptığı bir organizasyondu. Afyonkarahisar bu süreçte en acı şekilde bu savaşın izlerini hala daha taşımaktadır.

 

TÜRK MİLLETİ’NE DÜŞMAN OLANLARI SEVENLER BİZİM DÜŞMANIMIZDIR

 

Afyon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında Afyon Belediye Başkanlığı’nda oturan Sayın Zeybek’in inatla ve bilinçli olarak Türk Milleti’nin ve Atatürk düşmanı olan tarih bilmez bir şarlatan yazarın yazdığı kitabı adres göstererek, Afyonlu Şükrü Hoca’yı, Bayatlı Yarbay Arif Bey’i onu adres göstererek anmasını esefle kınıyorum. Afyonlular içinden çıkan kahramanları tarih bilmez Türk düşmanından Türk düşmanından öğrenecek değil.

 

Özellikle Yunan’a karşı verdiğimiz mücadelenin yıl dönümde ‘Keşke Yunan kazansaydı’ diyen böylesine bir Türk düşmanının adını anmasının abesle iştigal buluyorum. “HADDİNİ BİL, AYAĞINI DENK AL”Sayın Zeybek, Karayolları Altgeçiti açılışında yine aynı hatayı yaptın. O zaman dedik ki sehven yapmıştır. Ama şimdi anlıyoruz ki Yunan’a karşı verdiğimiz mücadelenin yıldönümünde, ^Keşke Yunan galip gelseydi^ diyen şarlatanın adını anıyorsunuz. Nasıl böyle bir şey yaparsınız? Afyonlulara hakaret edercesine böyle bir şarlatanın adını anmasını kınıyorum. Haddinizi bilin.

 

O programda kalkıp sadece Afyonkarahisarlıların Zafer Bayramı’na sükunetini bozmamak için sabırla ve sükûnetle izledim sizi. Ancak bundan sonra ayağınızı denk alın. Türk Milleti’ne düşman olanları sevenler bizim düşmanımızdır. Asla geçit vermeyiz. Buradan bunun bilinmesini istiyorum.

 

ŞİDDETLE KINIYORUZ

 

TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman'ın ''Şehirlerin kurtuluş günlerinin kutlanmasına karşıyım, fetihler kutlanır'' sözlerini şiddetle kınıyoruz

 

Daha önce de dillendirmişlerdi. Yolsuzluklarını, haksızlıklarını,  düşmanlıklarını toplumun bugün hafızasına düşen birtakım yanlışları ötelemek, örtmek için yapılan bir perdelemedir ve  abesteiştigaldir. Yapılan açıklamayı kurtuluş düşmanlığı, Cumhuriyet  düşmanlığı olarak nitelendiriyorum. Çok vahim bir şey. Bunun arkasında Atatürk düşmanlığı yatıyor.

 

Atatürk’ün koltuğuna oturarak böyle konuşan biri içindeki duyguların tezahürünü ortaya koydu.şiddetle kınıyoruz ve ayıplıyoruz. TBMM’de Meclis Başkanlığı yapmış bir insan bir an önce geçmişte yaptığı görevin de farkına varmalı ve özür dilemeli.

 

ATATÜRK’Ü YOK SAYMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

Bu tarz siyasal İslamcılar Atatürk’ten ve Cumhuriyetimizden bir kuyruk acısı içerisindeler. Dolayısıyla Kurtuluş Savaşı yoktur diyerekten Atatürk’ü yok saymaya çalışıyorlar. Bizim Atatürk’ümüz var. Her zaman da yaşayacak.

 

Eski meclis başkanı İsmail KAHRAMAN’ın yapmış olduğu talihsiz açıklama sonrası görüyoruz ki kendisi başkanlığını yapmış olduğu TBMM’nin hangi şart ve hallerde kurulduğu ve neye hizmet ettiğinden oldukça bihaber. Bu kutlu amacı bile özümseyememiş bir muhteremin, 15 Mayıs 1919 da Osman NEVRES, namı diğer  Hasan Tahsin’in attığı ilk kurşun sonrası şehadete erişinin takibinde, Demirci Mehmet Efe’nin ‘’Bir genç düşmana ilk kurşunu sıkmış, bundan sonrası bize düşer!"  söyleminden haberdar olmasını beklemek de zaten abesle iştigal olur. Amacınız Milli Mücadele'yi ve kahramanlarını yok saymak, unutturmak mı?

 

 

 

Ama bizler, Laik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu İlk ve ebedi Cumhur Başkanımız Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cepheden cepheye cansiperane koştururken,  İsmail Kahrman ve avanesinin savunduğu zihniyetin 17 Kasım 1922 tarihinde vatan toprakları yangın yeriyken nasıl kaçıp gittiğinden haberdarız.

 

TEK KELİME İLE AHDE VEFASIZLIKTIR

 

Unutulmamalıdır ki; bu topraklarda Fahrettin Altayların, Hasan Tahsinlerin, Ali Çetinkayaların,Yörük Ali Efelerin, Demirci Mehmet Efelerin, Çete Ayşelerin, Halime Kaptanların, Kara Fatmaların, Nene Hatunların, Sütçü İmamların kalbini mücadele ateşiyle yakan İlk ve ebedi Cumhur Başkanımız Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının mücadelesini yok saymak, tek kelime ile ahde vefasızlıktır.Çünkü artık anlatmaya çalışmayacağız. Zira;Bu toprakların nasıl düşman işgalinden kurtulduğunu, halkını akıbeti belirsiz bir halde bırakıp kaçan bir saltanat mensubunun siyasetini hortlatmaya çalışan güruha anlatmak beyhude bir çabadır.

 

Ama kendisine hatırlatmak icap ederse unutmamalıdır ki; Ahde vefasızlık imansızlıktır! Bundan sonrasında yapılacak olan ise, iktidar sahibi olduğumuzda İzmir Millet Vekilimiz Sayın Aytun ÇIRAY’ın dile getirmiş olduğu üzere,  İsmail KAHRAMAN’ın  hasbelkader yürütmüş olduğu TBMM Başkanlığı görevinin yok sayılması yönünde gerekli çalışmaların başlatılması olacaktır.

 

NE MUTLU TÜRK' ÜM DİYENE

 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifadesiyle ‘’Kendisinin ilk vukuatı olmamakla birlikte, bu bir şuur altı, bu bir tercihtir, Anlaşılıyor ki bizim gibiler, benim gibiler, sizin gibiler illerimizin işgalden kurtuluş günlerini anmaya, kutlamaya, şehitlerimize gazilerimize rahmet okumaya, şükran duymaya devam edeceğiz; 'Sayın' diyemediğim İsmail Kahraman Bey ise "Yunanlılar kazansa pek iyi olurdu" diyen zihniyet içerisinde işgal edilmiş günleri anmaya, ona saygı duymaya devam edebilir"  Bizler 30 Ağustosu kutluyorsak kendilerini düşmanın önüne atan atalarımız sayesindedir. Ruhları şad olsun. Ne mutlu TÜRK' üm diyene.



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 36 19 13 4 16 61
4.İstanbul Başakşehir 36 17 12 7 11 58
5.Beşiktaş 36 16 13 7 6 55
6.Kasımpaşa 36 15 14 7 -4 52
7.Alanyaspor 36 12 10 14 3 50
8.Rizespor 36 14 15 7 -8 49
9.Sivasspor 36 12 12 12 -10 48
10.Antalyaspor 36 11 13 12 -6 45
11.Adana Demirspor 36 10 12 14 -2 44
12.Samsunspor 36 11 16 9 -8 42
13.Kayserispor 36 11 14 11 -12 41
14.Konyaspor 36 9 14 13 -11 40
15.Ankaragücü 36 8 13 15 -4 39
16.Gazişehir Gaziantep 36 10 18 8 -10 38
17.Fatih Karagümrük 36 9 17 10 -3 37
18.Hatayspor 36 8 15 13 -9 37
19.Pendikspor 36 9 18 9 -30 36
20.İstanbulspor 36 4 25 7 -45 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.