Nermin Erbakan Hanımlar Lokali hizmet vermeye devam ediyor

Nermin Erbakan Hanımlar Lokali hizmet vermeye devam ediyor

Nermin Erbakan Hanımlar Lokali ile 'kadınlara özel' hizmet sağlamaya devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, hanımların şehrin yoğunluğundan uzaklaştığı, kaliteli ve huzurlu bir ortamda çocuklarıyla birlikte, ihtiyaç duydukları alanlarda kendilerini geliştirip sosyalleşebilecekleri Nermin Erbakan Hanımlar Lokali ile 'kadınlara özel' hizmet sağlamaya devam ediyor.

 

 Bu kapsamda yoğun ilgi gören H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali, Afyonkarahisarlı hanımların adeta ikinci evi.

 

Afyonkarahisar'a değer katan yatırımlardan olan Nermin Erbakan Hanımlar Lokali şehirdeki hanımlara nitelikli aktivite ve hizmet sağlamaya devam ediyor. Afyonkarahisarlı hanımların kendilerini geliştirmesine olanak sağlayan lokal, haftanın altı günü hizmet veriyor. Lokal ile birlikte kadınların spor, kültür-sanat, beceri ve istihdam alanlarında gelişimleri destekleniyor, aile danışmanlığı, kafeterya, seminer, sohbet, kreş, çocuk etkinlik alanı ile de psiko-sosyal gelişimlerine katkı sağlanıyor. İstihdama destekli eğitimler ve sergi hizmeti ile hanımlarımızın aile bütçelerini destekleme imkanı buluyor.

 

AFYONKARAHİSARLI HANIMLARIN İKİNCİ EVİ NERMİN ERBAKAN HANIMLAR LOKALİ

 

Hanımlar Lokali, Afyonkarahisar'da yaşayan kadınların sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlerle öğrenerek ve eğlenerek kaliteli zaman geçirdikleri, sosyalleşebilmelerine katkı sağlayan önemli merkezler arasında yer alıyor. Sosyal ve kültürel ve sportif amaçlı tesis niteliğindeki lokalden tüm hanımlar yararlanabiliyor. Hanımlar boş zamanlarını birlik ve dayanışma içinde geçirirken aynı zamanda çeşitli kurslar sayesinde el sanatları da öğreniyor. Günde 250 kadının faydalandığı lokal, 08.30 ile 20.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

 

HANIMLAR LOKALİ HİZMETLERİ NELER?

 

 Nermin Erbakan Hanımlar lokalinde hem eğlenen hem de sosyalleşen kadınlar için pek çok farklı kurs, aktivite ve etkinlikler yer alıyor. Lokalde, halk eğitim merkezi öğretmenleri tarafından tokat tahta baskı ve el nakışları, dantel yapma ile takı tasarım kursları eğitimi veriliyor. El becerilerini geliştiren hanımlar aynı zamanda ev ekonomilerine de katkıda bulunuyor. El emeği göz nuru ürünler üreten kadınlar farklı sergilerde ürünleri sergileme imkânı da buluyor. Lokal, beceri geliştirme kursları ile hanımların hobi edinmelerine ve vakitlerini verimli değerlendirmelerine destek oluyor. Lokalde birbirinden farklı etkinliklerde yer alıyor. Onlardan biri de fazla kilolarından kurtulmak ya da zinde kalmak isteyenler için verilen spor dersleri. Fitness, aerobik, step, zumba ve trambolin ile çeşitli spor aletlerinin yer aldığı lokalde kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde spor yapabiliyor. Hanımlar lokalinde kuaför ve güzellik salonu, diyetisyen ve aile danışmanlığı gibi hizmetlerde sunuluyor.

 

Profesyonel dokunuşlarla güzelleşmek ve bakım yaptırmak isteyen kadınlar, uygun fiyatlardan yararlanarak kendilerini iyi hissederken, beslenme danışmanlığı hizmeti ile de daha sağlıklı bir yaşama sahip. Aile danışmanlığı hizmeti de verilen lokalde kadınlar evlilik, sosyal yaşam gibi önemli konularda psikolojik danışmanlık da alabiliyor. Bunların yanı sıra lokalde bulunan yüzme havuzu da hanımların emrinde. Bireysel ya da grup olarak özel dersler alan hanımlar yüzme öğrenirken bir yandan da sportif yaşamlarına katkı sağlıyor. Lokalde son dönemlerin en dikkat çekici uygulaması, güzel bir fiziğe sahip olmak isteyenlerin aradığı yöntem, ozon sauna terapisi hizmeti de veriliyor. Klasik saunalara göre daha fazla terletebilen bu cihaz deri altına gönderdiği ısı ile birlikte kilo oluşumunu engelliyor ve zayıflatıyor. 

 

HEM EĞLENİYORLAR, HEMDE SOSYALLEŞİYORLAR

 

Etkinliklere katılmak kendinize zaman ayırmak İsteyen hanımlar çocuklarını da gönül rahatlığı ile lokale getirebiliyor. Anneler farklı aktiviteler de bulunurken çocukları da oyun odasında güvenli ve keyifli zaman geçirebiliyor. Çocuk etkinlik merkezi, çocukların yaş aralığına uygun düzenlenen çeşitli etkinliklerle akranları ile sosyalleşmeleri ve gelişimleri için de olumlu katkıda bulunuyor. Hem eğlenen hem de sosyalleşen kadınlar yönelik çeşitli eğitim ve seminerler de düzenleniyor. Önemli ve özel günler için de belirlenen başlıklarda alanında uzman konuşmacıların konuk edilerek haftalık veya aylık olarak programlar yapılıyor.

 

Hanımlar lokali bünyesinde oluşturulan etkinlik salonu da özel günlerin aranılan adresi. Vatandaşlar, oluşturulan kutlama ve etkinlik alanında nişan, davet, toplantı gibi organizasyonlarını hanımlar lokalinde gerçekleştirebiliyor.  Ailenin kendi güç kaynaklarını geliştirmesi ve işlevselliğini sağlaması, gerçekçi hedefler edinmeleri, açık iletişim kurmaları, empati kabiliyetlerini geliştirmeleri, kendi yaratıcı çözümlerini ortaya koymalarına destek olunması ve bu yönde hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik olarak danışmanlığa ihtiyaç duyan kadınlar, uzman eğitmenlerden ücretsiz hizmet alabiliyor. Öte yandan lokalde bulunan kafeterya ise hanımların arkadaşları ile sosyalleşebilmesine ve eğlenceli vakit geçirmelerine imkân veriyor. Hanımlara özel nitelikli aktivite, spor, etkinlik ve kurs alanları ile hizmette olan Nermin Erbakan Hanımlar Lokalinin kapısı tüm Afyonkarahisarlı kadınlara açık.



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.