Nojtalji Patisserie ikinci şubesini açtı

Nojtalji Patisserie ikinci şubesini açtı

Nostalji Patisserie ikinci şubesini, Afyonkarahisar’da Bankalar caddesinde açtı.

Bu gün öğle saatlerine yakın bir zamanda dualarla açılışı yapılan Nostalji Patisserie’de açılış öncesinde çok sayıda davetli ve katılımcıya ikramda bulunuldu. 

 

 Özkan İmir, Muharrem İmir ve İsmail İmir kardeşlerin ortaklaşa olarak, ikincisini oluşturdukları Nostalji Patisserie de yok yok.  Hasan Kızılkaya  Hocanın duaları ile ailece açılışı yapılan ikinci şube  hakkında yertkili  olan, Özkan İmir şu ifadelere yer verdi;

 

“ Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz ikinci şubemiz mükemmel bir şekilde ilgi ve alaka ile karşı karşıya, 

 

Burada Unlu mamüller üzerine simit, poğaca, açma, kuru pasta, ekler, kurabiye tatlı çeşitleri dolgu çikolata ürünleri, özel doğum günü pastaları kişi sayısına göre  yaş pasta çeşitleri ve geniş bir ürün yelpazemiz ile hizmet vereceğiz. 

 

Söz konusu ürünlerimiz tamamen kendi imalatımızdır tamamen doğal ve katkısız olarak, hijyenik bir ortamda üretilen ürünlerimizin tadını mutlaka denemelisiniz. Ben buradan açılışımıza teşrif eden tüm eş dost ve davetlilerimize teşekkür ediyor. 

 

Açmış olduğumuz bu şubemizin de Afyonkarahisar’a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuyorm” dedi. Afyon Time



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.