Tarih: 23.11.2019 00:05

Ögeday Öğretmenler bizlere birer önderdir

Facebook Twitter Linked-in

 Afyonkrahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday, 24 Kasım öğretmenler günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

 

Ögeday yayınladığ meajda şu ifadelere yer verdi;

 

?Öğretmenlik mesleği peygamberlik ve imamlık mesleğinden sonra en kutsal ve en önemli mesleklerden bir tanesidir.

 

Hz Ali R.a bile ?bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum ? sözüyle bu ciddi mesleği adeta  tescillemiştir. Öğretmenler bizleri ailemizden sonra hayata hazırlayan, hayatımıza yön veren birer önderdirler.

 

Bir nevi bizlere ikinci bir anne, ikinci bir baba gibi hayatta öğrenmemiz gereken, yada hayatımızın ileriki anlarında bizlere rehber olabilecek ne varsa, bizlere öğretenledir.  Bir Cumhurbaşkanının, bir Başbakanın, bir Bakanın bile öğretmenlerin öğrettikleri ile başarıyı yakalayarak bu mevki ve makamlara geldiğini hiç bir zaman unutmamamız lazım.

 

Tabir yerinde ise bıkmadan , usanmadan bizleri nakış nakış, ilmik ilmik işleyerek hayata hazırlayan öğretmenlerimizin hakkı hiç bir zaman ödenmez. Ben bu vesile ile geçmişte hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimize Allah?tan Rahmet, şu an meslekte görevini ifade eden tüm öğretmenlerimize de sağlık, afiyet ve başarı dileklerimi sunar 24 Kasım Öğretmenler gününü en derin saygılarımla kutlarım? İfadelerini kullandı. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —