Özel Fuar Hastanesi Hizmete Esas Denetimi Başarılı Geçti

Özel Fuar Hastanesi Hizmete Esas Denetimi Başarılı Geçti

Yaklaşık 200 kişinin görev yaptığı, günlük bine yakın hastanın muayene ve tedavilerinin yapıldığı, hergün onlarca hastanın ameliyatlarının yapıldığı Özel Fuar Hastanesi?nin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan ruhsata/hizmete esas kapsamlı denetimi başa

Yaklaşık 200 kişinin görev yaptığı, günlük bine yakın hastanın muayene ve tedavilerinin yapıldığı, hergün onlarca hastanın ameliyatlarının yapıldığı Özel Fuar Hastanesi?nin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan ruhsata/hizmete esas kapsamlı denetimi başarılı bir şekilde geçirilmiştir.

 

Bizzat Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Karadağ başkanlığında gelen İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ameliyathaneler, yoğun bakımlar, doğum salonları, laboratuvarlar, radyoloji birimleri, yatan hasta servisleri, sterilizasyon ünitesi, acil servis, eczane, hasta karşılama, hasta kabul, mutfak ve teknik birimlerin denetimlerini gerçekleştirmiştir.

 

Yapılan denetimlerde, hiçbir birimde, sağlık hizmetlerinin sunumunu engelleyici herhangi bir aksaklık, eksiklik tespit edilmemiştir. Fiziki mekanlardaki bazı değişikliklerle ilgili istişarelerde bulunulmuş, bu değişikliklerin hastane projesine işlenmesi konusunda gerekli başvuruların yapılması kararlaştırılmıştır.

 

Denetim sonrası hastane yönetimi ve çalışanlar, Başhekim Şükrü Yücel başkanlığında toplanmış, denetimle ilgili son değerlendirmeler ve istişareler yapılmıştır. Toplantı sonunda hastane yönetimi tüm birim sorumlularına ve çalışanlara, gösterdikleri üstün çaba ve hassasiyetleri dolayısıyla teşekkürlerini iletmiştir.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.