Rutin Belediyecilik hizmetleri semtlerde verilecek

Rutin Belediyecilik hizmetleri semtlerde verilecek

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, her geçen gün nüfusu artan, yüzölçümü genişleyen Afyonkarahisar’da Belediye hizmetlerinin tek bir noktadan verilmesinin sıkıntılar oluşturduğunu söyledi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, her geçen gün nüfusu artan, yüzölçümü genişleyen Afyonkarahisar’da Belediye hizmetlerinin tek bir noktadan verilmesinin sıkıntılar oluşturduğunu söyleyerek, “Afyonlu hizmetin peşinden koşan değil, hizmete kolayca ulaşan olmalıdır.

 

 Şehrin muhtelif bölgelerinde Hizmet Erişim Noktaları Kuracağız. Rutin Belediyecilik hizmetleri semtlerde verilecek. Bu noktalarda Halk Ekmek Satış hizmeti, Zabıta noktası, ATM, Su ve fatura tahsil merkezi, Sosyal Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi gibi birimler hizmet verecek” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Cumartesi pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ile alışveriş yapan vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 

PAZAR YERLERİNİN ETRAFI KAPATILACAK, TÜM MAHALLELERDE KOT DÜZENLEMESİ YAPILACAK

 

Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşların kendisine aktardıkları sorunları dinleyen Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Öncekilikle samimiyetleri ve ilgilerinden dolayı hemşehrilerime teşekkür ederim. Acil eylem planımız kapsamında pazar yerlerinin etrafı kapatılacak. Pazar yerlerine kadın-erkek ayrı olmak üzere tuvalet yapılacak. Bakımı ve temizliği düzenli olarak belediye tarafından yapılacak. Yağmur suyu toplama hattı düzenlenecek. Yol düzenlemeleri nedeniyle konut girişleri aşağıda kalan tüm mahallelerde kot düzenlemesi yapılacak. Sadıkbey TOKİ’lerdeki ısınma sorunu çözülecek. Çetinkaya TOKİ’lerde ki koku sorunu çözülecek. Mahallelere afet kabinleri konulacak. Deprem riski yüksek bölgelerde risk tespiti ve çözüm yolları çalışmaları yapılacak. Acil müdahale ekipleri kurularak, kaldırım bozuklukları, yol yaması, ağaç budaması gibi işler aynı gün içinde tamamlanacak.” şeklinde konuştu.

 

MAHALLE GÖNÜLLÜLERİYLE İHTİYAÇ SAHİBİ HERKESE KOLAYCA ULAŞACAĞIZ

 

Sokak hayvanları için hayvanseverlerden oluşan gönüllü ekipleri kurulacağını dile getiren Başkan Adayı Küçükkurt, “Belediye ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışacak olan hayvanseverlerimiz Belediyemiz tarafından oluşturulan, beton zemini olmayan, hayvanların yaş, cins ve durumlarına göre gruplandırıldığı barınaklarda koruma altına alınacak. Öncelik başıboş hayvanların sahiplendirilmesi olacak. Popülasyon kontrolüne özel önem verilecek. Her mahallemizde oluşturulacak olan mahalle gönüllülerimiz ile yaşlı, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç hemşehrilerimize şefkat eli uzatılacak. Belediye personelimizle koordineli çalışacak olan Mahalle gönüllülerimiz aracılığıyla yaşlılarımız başta olmak üzere ihtiyaç sahibi herkesin ihtiyacı giderilecek.” ifadelerini kullandı.

 

YIKILAN HUZUREVİ YENİDEN YAPILACAK, STK’LAR İÇİN ORTAK MERKEZ OLUŞTURULACAK

 

Akşam saatlerinde kahvehaneleri ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, yıkıldıktan sonra yıllardır yapılamayan huzurevinin devlet imkânları ile yeniden yapılmasının takipçisi olunacağını söyledi. 

 

Başkan Adayı Küçükkurt, “Eski Huzurevi eski yerinde devlet imkânları ile yeniden yaptırılacak. İlaveten Belediye imkânları ile ikinci bir huzurevi de yeniden inşa edilerek hizmete alınacak. Afyonkarahisar’da kamu yararına çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmalarını kolaylaştırmak, sosyal imkânlarını artırmak amacıyla ortak bir merkez yapılacak. Bu merkezde kamu menfaatine çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarına yer ve imkânlar sağlanacak.” dedi.

 

HİZMET ERİŞİM NOKTALARI KURULACAK

 

Başkan Adayı Küçükkurt, Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’nden boşalan alanda gençleri ve emeklileri önceleyecekleri sosyal donatılar oluşturarak bu bölgenin bir cazibe merkezi haline getirileceğini dile getirerek, “Ailelerin küçük çocukları ile birlikte gittiklerinde çocuklarını güvenli bir şekilde oyun ortamına bırakabilecekleri, anne ve babaların da çocuklarını gözetlerken sosyalleşme imkânı bulabilecekleri alanlar ve parklar oluşturulacak. Her geçen gün nüfusu artan, yüzölçümü genişleyen Afyonkarahisar’da Belediye hizmetlerinin tek bir noktadan verilmesi sıkıntılar oluşturmaktadır. Afyonlu hizmetin peşinden koşan değil, hizmete kolayca ulaşan olmalıdır. Şehrin muhtelif bölgelerinde Hizmet Erişim Noktaları Kuracağız. Rutin Belediyecilik hizmetleri semtlerde verilecek. Bu noktalarda Halk Ekmek Satış hizmeti, 

 

Zabıta noktası, ATM, Su ve fatura tahsil merkezi, Sosyal Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi gibi birimler hizmet verecek. Belediye’ye ait bulunan ve atıl halde bekleyen binalar Mahalle Düğün Salonları olarak düzenlenecek. Yeni Salonlar inşa edilecek. Düğün Salonu hizmetinden ücret alınmayacak. Uygun lokasyonlarda Taziye Evleri inşa edilecek. Taziye Evi bulunmayan bölgelerde Taziye Çadırı hizmeti verilecek. Taziye çadırlarında din görevlisi, cenaze ihtiyaçları, ikram gibi hizmetler Belediye tarafından karşılanacak. Bir yakınını kaybeden Afyonlunun şehir dışından, Afyon’a cenaze nakil işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Yaşına ve engeline bakılmaksızın tüm engelli hemşehrilerimizin yararlanabileceği bir rehabilitasyon merkezi kurulacak. Kampüs tarzı yapılacak olan merkezde tam zamanlı hizmet verilecek. Özellikle Down semdromlu kardeşlerimiz için ayrıca rehabilitasyon merkezi, yatılı kreş hizmeti sağlanacak.” dedi.

 

MHP Belediye Başkan Adayı Küçükkurt beraberindeki heyetle birlikte, Hakkın rahmetine kavuşan Uzun Çarşı esnafından Salih Benlioğlu’nun Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazına katılarak, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi.  Kaynak Burak Aydın



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.