Tarih: 03.09.2018 19:23

Sahaya su şişesi fırlattı maçlara girmekten men edildi

Facebook Twitter Linked-in

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan devam ediyor.

 

Yapılan çalışmalar neticesinde; 19/08/2018 Günü saat:19.15`de Afyonkarahisar Zafer Stadında AFJET Afyonspor - Altay maçının ilk yarısının 35. dakikasında Protokol VIP A tribününde üst tarafta oturan bir şahıs,elinde bulunan su şişesini saha içerisine attı.

 

 Bu durumun farkedilmesi üzerine, Pasolig kart otomasyon sisteminden şahsın kimliği belirlenmiş, şahsın maç esnasında stad içerisinde sahaya yabancı madde fırlatma eylemi nedeniyle 6222 S.K.M suçundan hakkında gerekli adli işlemler yapılmak üzere ifadesi alındı.

 

Şahsın ifadesinin ardından, ilgili kanun kapsamında Spor Olayları Projesine veri girişi yapılarak spor müsabakalarına girişten men edildi.

 

6222 sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında Afyonkarahisar Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizde düzenlenen spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğe müsaade edilmeyeceği, bu tür eylemlere kalkışan şahısların tespiti ve işlemleri ivedilikle yapılarak ilgili kanun gereği şahıs veya şahısların spor müsabakalarına girişleri men edileceği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —