Tarih: 01.03.2021 03:52

Sayın Valim insanlık namına lütfen gereken yapılsın

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar`da 23 Şubat 2021 tarihinde gece saat 21:00 civarlarında Çiğ köfteciye gelerek sipariş veren, maganda çiğ köfte işi ile uğraşan, tek derdi ekmek davası olan, çalışan Y.K`yı, çiğ köfte acılı diye bahane ederek, tekme tokat darp etti.

 

Olayın yeni ortaya çıkmasının ardından ve emniyet güçleri tarafından göz altına alınan G.Ş hakim tarafından serbest bırakıldı. Yaşanan bu olay  sonrasında, kamera görüntüleri sosyal medyaya düşen Gurur Şenel`in ,dehşet verici görüntüleri izleyenler tarafından, ülkenin çok sayıda noktasından binlerce tepki aldı.

 

Sosyal medya hesapları Gurur Şenel tutuklansın başlığı ile adeta pik yaptı. Afyonkarahisar`da İhlas Pazarlama şirketinde Çalışan Gurur Şenel, çalıştığı kurumdan da yaşanan bu üzücü olay nedeni ile çıkartıldı. Şimdi bizlerde vicdan sahibi olarak soruyoruz çiğ köftecide çalışan  bu çocuğun tek suçu evine ekmek götürmek mi? Bu kadar dayak yemeyi hak edecek ne yaptı ?

 

Buradan emniyet güçlerini, savcıları ve hatta sayın Valimizi göreve davet ediyoruz. Lütfen gereken yapılsın bu tür maganda bozuntuları mutlaka cezasını çeksin. Afyon Time

 

İşte o dehşete düşüren görüntüler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —