Tarih: 20.11.2021 19:38

Sergen Yalçın'dan Beklenen Açıklama Geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Yarın sahalarda yapılacak olan maçın kolay olmayacağının farkında olduklarını belirten Sergen Yalçın bu zorluğun derecesinin farkında olduklarını, karşılarındaki takımın artılarını bildiklerini ve kendilerinin de elbette bu duruma uygun olarak hazırlandıklarını belirtti.

 

Maç içerisinde olacak durumların planlamalarının önceden yapılmış olduğuna da değinen Sergen Yalçın, ayrıca açıklamaları sırasında enerjilerinin yüksek olduğunu da gösterdi. restbet

 

Zorlukların başarılara engel olamayacağı bilinirken Sergen Yalçın aynı zamanda kendisi ile beraber olan Oğuzhan Özyakup’a da söz verildi. Sergen Yalçın, maç içerisinde olacakları beklerken son dönemlerde yaşadıkları sorunlardan da bahsetti.  Özellikle oyuncular bakımından yaşadıkları sorunların kendilerini oyaladığını ellerindeki seçeneklerin de bir hayli kısıtlı olmasına neden olduğunu da söyledi. Bu doğrultuda ellerindeki kadro ile en iyi sonuçları çıkarmaya da hazır olduklarını da anlattı.

 

Beşiktaş Yarınki Maça Hazır!

 

Karşılarındaki takımının enerjisinin ve gençliğinin verdiği pozitif duruma karşılık olarak zor bir durumda olduklarını, bununla beraber maçın zor geçeceğinin de bilincinde olduklarını da belirtti. Ajax ile olacak olan maç ile ilgili Oğuzhan Özyakup da söz aldı. Kendi düşüncelerini belirten futbolcu bu sırada genel anlamda sakatlıklarla uğraştıklarının doğruluğundan bahsetti. Bu açıdan da yarınki maç için içten, güzel temennilerde bulunmayı ve umutlarının varlığını da hissettirmeyi ihmal etmedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —