Sokak Köpekleri bakın aracı ne hale getirdi

Sokak Köpekleri bakın aracı ne hale getirdi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Ahmetpaşa Kasabasında başıboş köpekler bir araca zarar verdi.

İzmir'den Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı, Ahmetpaşa beldesine misafirliğe gelen, Fedai Çalışkan’ın aracı Ahmetpaşa’da kontrolsüz ve başıboş gezen köpekler tarafından zarar gördü.  Yaşanan bu akıl almaz olay sonrasında, tamda sokak köpekleri ile alakalı yeni yasa akıllara geldi. 

 

TBMM'de sokak köpekleri ile alakalı olarak, yeni yasa meclisten geçti, yasaya uymayan Belediye başkanlarına 2 ytıla kadar hapis cezası öngörülüyor.

 

35 ADF 273 Plakalı aracının sol çamurluk ve kaporta kısmına zarar veren sokak köpekleri araçta maddi hasara yol açtı. Yaşanan olayın ardından Jandarma olay ile ilgili olarak, tutanak tuttu. 

 

Araç sürücüsü Fedai Çalışkan “ Neden bu sokak köpeklerine Ahmetpaşa belediyesi bir çözüm bulmuyor?Benim aracıma zarar veren köpekler, Allah korusun insanlara ne yapmazlar? 

 

Şimdi bizim bu zararımızı kim karşılayacak  ? Burada tüm yasal sorumluluk belediyedir.” Diyerek yaşandığı sıkıntıyı dile getirdi. Afyontime

 

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.