Suç üstüne suç işliyorlar aynı adrese yine saldırı

Suç üstüne suç işliyorlar aynı adrese yine saldırı

23 Şubatta Afyonkarahisar`da meydana gelen ve ulusal basında da haber olan, kasten yaralama-tehdit-hakaret konularının gerçekleştiği Adıyaman Çiğköfte isimli işletmeye, dün yani 1 Mart Pazartesi günü saat 22:10 sıralarında kimliği belirsiz şahıslar tarafı

23 Şubatta Afyonkarahisar`da meydana gelen ve ulusal basında da haber olan, kasten yaralama-tehdit-hakaret konularının gerçekleştiği Adıyaman Çiğköfte isimli işletmeye, dün yani 1 Mart Pazartesi günü saat 22:10 sıralarında kimliği belirsiz şahıslar tarafından, yine saldırı gerçekleştirildi.

 

İşletmenin camına bira şişesi fırlatmak suretiyle işyeri camının ve kapısının kırılarak mala zarar verme, ayrıca şüpheli şahıslar tarafından işyeri sahibi olan A.D isimli şahsa yönelik tehdit olayı gerçekleşti.

 

Olayla ilgili yapılan araştırma ve kamera kayıtları izlenmesi sonrasında, olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların 34 NK.... plakalı  aracı kullandıkları, araç içerisinde H.Ş, B.B ile D.B isimli şahısların olduğu tespit edildi.

 

Olay yerinden kaçan  ve olayların şüphelileri olduğu tespit edilen, 1992 doğumlu H.Ş 1991 doğumlu B.B ve 1999 doğumlu D.B isimli şahıslar yapılan çalışmalar sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

 

Yakalanan şahısların İkametlerinde yapılan aramalarda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanıldı. Yakalanan şüpheli şahıslar bugün  olarak adli mercilere sevk edilecek.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.