Tarih: 07.10.2019 21:36

Şuhut belediyesi din görevlilerini buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Şuhut Belediyesi Düğün Salonunda Verilen Yemeğe Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt,Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya,Şuhut İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı ve Çok Sayıda Din Görevlisi Katıldı.

 

Yemek programı Kur?an-ı Kerim Tilaveti İle Başladı.İlçe Müftüsünün açılış konuşmasının ardından konuşma gerçekleştiren Başkan Bozkurt?Katılan tüm din görevlilerine teşekkür ediyorum,emekli olan görevlilerimize emekli demek uygun olmaz,onlar emekli olamazlar,onlar hala görevlerinin başındalar.

 

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında bizde bu anlamlı hafta içinde bir günü ?İmamlar? günü ilan ettik. Cami İmamlarımız ile din görevlilerimizi bu gün içinde bir nebzede olsa onure edebilmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenleyelim istedik.

 

Din görevlilerimiz aydınlatıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla önemli bir görev üstlenmişlerdir.Din Görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı kutlar, gösterdiğiniz gayretlerden dolayı bütün görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum?dedi.

 

Yemek Progamı Dua Edilmesi İle Son Buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —