Şuhut`ta çöp konteynırları ilaçlandı

Şuhut`ta çöp konteynırları ilaçlandı

Evsel atıkların toplanmasında kullanılan çöp konteynerleri, Şuhut Belediyesi?nce; koku giderici deterjanlı suyla yıkanıp, dezenfekte ediliyor.

Şuhut Belediyesi ; artan hava sıcakları nedeniyle, evsel atıkların toplanmasında kullanılan çöp konteynerlerinin yıkanıp, dezenfekte edilmesi işlemini sıklaştırdı.

 

Çöp konteynerleri, Şuhut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü?nce, program çerçevesinde; kötü koku, kirlilik ve bakterilere karşı rutin olarak yıkanıp dezenfekte ediliyor.Konu İle İlgili Konuşan Başkan Bozkurt?Mahallelerimizde ki çöp konteynerleri ekiplerimiz tarafından ilaçlanıp yıkanarak dezenfekte ediliyor.

 

Böylece vatandaşlarımıza çöp konusunda daha sağlıklı koşullar oluşturuyoruz. Ayrıca artan hava sıcaklıklarını dikkate alıp sineklenme ve kötü kokunun da önüne geçmiş oluyoruz.  Ekiplerimiz son olarak Hisar Mahallesi ve Çarşı Merkezde ki çöp konteynerlerinin temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.  Çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de devam edecek?dedi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.