Şuhutta sivrisinek ve larvalarla mücadele sürüyor

Şuhutta sivrisinek ve larvalarla mücadele sürüyor

Şuhut Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri ve Çevre Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Bahar ayının gelmesi ile birlikte karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı,araç ve ekipmanlarıyla etkin ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Sineklerin üreme noktaları olan durgun sular, foseptikler, gübrelikler, rögarlar, inşaat alanları, dere yatakları, çöp konteynırları, çöp toplama istasyonları, harabe evler gibi sineklerin üreme ve konaklama noktaları ilaçlanıyor.

 

Kışlak larva ve uçkun çalışmaları ise yıl boyu devam ediyor. İlaçlama çalışmaları sürdüren ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı park ve bahçeler gibi açık alanlarda da yaprak sineği, ağaç biti gibi çeşitli haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Şuhut Belediyesi Çevre Hizmetleri Müdürlüğü?nden yapılan açıklamada, sinek ve sivrisinekle mücadeleye yönelik ilaçlama çalışmalarının yıl boyunca büyük bir titizlikle sürdürüldüğü belirtilerek, ?Ekiplerimiz yıl boyunca sinek, sivrisinek ve çeşitli haşerelere karşın etkin mücadelelerini sürdürüyorlar. Pek çok sağlık sorununa davetiye çıkaran sinek ve sivrisineğe karşın ekiplerimiz tarafından sürdürülen mücadele, vatandaşlarımızın rahat bir yaz geçirmeleri için belirlenen program çerçevesinde aralıksız devam etmektedir? denildi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.