Susuz belediyesinden örnek davranış

Susuz belediyesinden örnek davranış

Afyonkarahisar merkeze bağlı, Susus  Kasabasında belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları mükemmel bir ortak bildiriye imza attı.

 Bildiri öncesinde Belediye Başkanı İbrahim Işılak başkanlığında  toplantı yapan muhtarlar ve meclis üyeleri, bundan böyle kasabada yapılacak düğün ve nişan merasimlerinde masrafların düşürülmesi konusunu ele alarak, çok verimli bir çalışma yaptı. 

 

Yayınlanan bildiri içerisinde sokak düğünleri yerine salon düğünlerinin tercih edilmesi,düğünlerin 3 günden bir güne indirilmesi, yemeğin ise sadece bir gün verilmesi, Alklollü içeçeklerin ikramının yasaklanması, kola ve asitli içeceklerin yerine geleneksel şerbet ikramında bulunulması,Silah atmanın bundan böyle yasak olması,Yeni evlenecek çiftleri borç içerisinde bırakmak yerine tasarruf yapılarak olması gereken mikrtarda takının talep edilmesi gibi çok sayıda faydalı önlem alındı. Afyon Time

 

İşte o imzalanan bildiri



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.