Taytak, ?Hukuk ve vicdan garabeti yaratmıştır?

Taytak, ?Hukuk ve vicdan garabeti yaratmıştır?

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ?Ömer Faruk Gergerlioğlu`nun yeniden milletvekili olması, Türkiye `de bir hukuk ve en önemlisi vicdan garabeti yaratmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ?Ömer Faruk Gergerlioğlu`nun yeniden milletvekili olması, Türkiye `de bir hukuk ve en önemlisi vicdan garabeti yaratmıştır. Bütün milletvekillerine suç işleme cesareti vermiştir? dedi.

 

Ömer Faruk Gergerlioğlu`nun yeniden milletvekili olmasına sosyal medya?dan tepki gösteren Milletvekili Taytak, ?Teröre ve terör destekçilerine Büyük Türk Milleti`nin, iradesinin tecelligâhı olan TBMM`de yer yoktur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle meclisin yetkisizleştiğini iddia eden zillet çevreleri Anayasa Mahkemesi yoluyla TBMM`nin etkisizleşmesi hakkında ne düşünmektedir? Bu kararı alanların ve bu kararı alkışlayanların FETÖ ve PKK?ya bilerek ve isteyerek can suyu vermek istedikleri ayan beyan ortadadır.  Takdir Yüce Türk Milleti`nindir?



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.