Tarih: 15.06.2020 18:00

TOKİ`de Koronavirüs vakasında artış

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Dörtyol Mahallesinde bulunan TOKİ`ye ait konutlarda Korona virüs vakalarında patlama yaşandığı bildirildi.

 

Özellikle 2 artı 1 konutlarda sıkının hat safhada olduğu ifade edildi. O konutlarda oturan ve ismini vermek istemeyen  bir vatandaş ise şu ifadeleri kullandı.

 

TOKİ konutlarında dün gece saatlerinde 2artı 1 konutların olduğu bölümde ambulans geldi. normalde biz bu bölgede korona virüs vaka sayıusının 3 ila 5 kişi civarında olduğunu düşünürken, aslında vaka sayısının daha çok olduğu bilgisine ulaştık. Yaklaşık 30`a yakın vatandaşta koronavirüs vakasına rastlanıldığı ifade edildi.

 

Lütfen Allah rızası için burada oturanlara sesleniyorum sosyal mesafe kurallarına riayet etsinler, maske taksınlar, yakın temastan kaçınsınlar. Burada hepimiz oturuyoruz, hepimizin sağlığı söz konusu, yetkililerden de ricam gerekirse burada gerekli her türlü önlemlerini artırsınlar.

 

insanlarımız hiç bir zaman kurallara uymuyor sürekli kural ihlali yapıyor. Burada bu konulardan dolayı da her geçen gün vaka sayısında artuış gözlemleniyor" ifadelerini kullandı. Afyon Time Özel Haber

eskort bayan bursa



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —