Tarih: 04.05.2018 01:23

Turnuvada şampiyon belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Dinar Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ve Dinar Türk Hava Kurumu Sportif Havacılık Kulübü tarafından Atatürk?ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanların beden ve ruh sağlığının geliştirilmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin dostluk ve hoş görü diyaloguna dönüştürülmesi amacıyla Kaymakamlık Bahar Kupası Voleybol Turnuvası 18 Nisan  Mayıs 2018 tarihinde spor salonunda başlamış ve 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü oynan final maçları ile sona ermiştir.

 

Final maçında Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Orta Okulu öğretmenleri takımı ile Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge ortaokulu Öğretmenleri karşı karşıya gelmiştir.

 

Güzel ve iddialı maç sonrasında gülen taraf Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Orta okulu öğretmenleri takımı olmuştur. İkinciliği Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Ortaokulu Öğretmenleri olurken Üçüncülüğü Haydarlı İlkokulu öğretmenleri, Dördüncülüğü Devlet Hastanesi Voleybol takımları almışlardır.

 

Karşılaşmaları Kaymakam Mustafa Şahin, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hayrettin Erten, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci ve spor sever takip etmiştir.   

 

İlk üç dereceye giren takımlara Atatürk?ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında ödülleri verilecektir.     

 

Turnuvaya katılan, derece alan takımlarımızı tebrik ediyoruz. Turnuvanın yapılmasında emeği geçen hakemlerimize, sağlık personeline, Spor tesislerinde görev yapan Belediye Başkanlığı personellerine teşekkür ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —