Uysal vatandaşımız bu ülkeyi satmaya kalkanlara oy vermez

Uysal vatandaşımız bu ülkeyi satmaya kalkanlara oy vermez

TDP’li Uysal’dan Olgun’a : Partiniz FETÖ, PKK Uzantısı HDP ile iş Tutan Kılıçdaroğlu’na destek vermiyor mu?

TDP il Başkanı Kadir Uysal İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun’a ;” Bu sefer işi değiştiriyorlar. Ne diyorlar efendim. Her ne hikmetse nereden bağlantı kuruyorlar bilmiyorum. İşte bu Millet İttifakı terörle, PKK ile iş tutuyor. Yok efendim FETÖ ile iş tutuyor.” ifadeleri üzerinden yüklendi.


Uysal, İyi Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun katıldığı canlı yayında iktidar partisini ve cumhur ittifakını kast ederek söylediği  ;” Bu sefer işi değiştiriyorlar. Ne diyorlar efendim. Her ne hikmetse nereden bağlantı kuruyorlar bilmiyorum. İşte bu Millet İttifakı terörle, PKK ile iş tutuyor. Yok efendim FETÖ ile iş tutuyor.” ifadelerini hatırlatarak Olgun’a bu sözleri üzerinden yüklendi.


Uysal sözlerini şöyle sürdürdü;


Sayın Olgun içinde bulunduğunuz ittifaka terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve FETÖ’cüler destek vermektedirler. Bunu Sağır sultan bile duymuştur.HDP’nin etkin isimlerinden Sırrı Sakık masada özgürlüklerin ve APO’ya olan tecridin kaldırılması olduğunu ve yurtdışında kaçak yaşayan teröristlerinde ülkeye rahatça gelebileceklerini masada konuştuklarını ve söz aldıkları mealinde sözler sarf etmişlerdir.Sizin bundan haberiniz yoksa hemen siyaseti bırakın.Çünkü kapalı kapılar ardında konuşulanları Sırrı Sakık İfşa etmiştir.

 

HDP VE FETÖ İLE ALAKANIZ YOKMUŞ GİBİ YAPMAK SİZE PUAN KAZANDIRMAZ


TDP İl Başkanı Uysal Olgun’a şu ifadelerle yüklenmeye devam etti.
Sayın Olgun canlı yayında sarf ettiğiniz sözlerinize bakılırsa Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li Sırrı Sakık’ın ve Sırrı Süreyya Önder’in söylediklerinden haberdar olmadığınızı anlayalım diyeceğiz ama birinci sıra bir milletvekili adayının bu sosyal medyada çok izlenen videolardan ve yaşananlardan haberdar olmaması mümkün değil diye düşünenlerdenim.


Canlı yayında diyorsunuz ki;” Her ne hikmetse nereden bağlantı kuruyorlar bilmiyorum. İşte bu Millet İttifakı terörle, PKK ile iş tutuyor. Yok efendim FETÖ ile iş tutuyor” gerçekten bu söylediklerinize siz inanıyor musunuz? Yoksa bizim aklımızla alay mı ediyorsunuz? Yukarda belirttim Sakık ‘ın sosyal medyada dolaşan videolarını bir izleyin ki herkesten önce siz izlemişsinizdir. Biliyorsunuz bildiğiniz halde bunlardan haberiniz yokmuş gibi davranıyorsunuz.


Şimdi çıkıp bana “Bunları söyleyenler HDP’li bizim HDP’lilerin söyledikleriyle ne alakamız var bize ne onlar bizim masada yoklar ne derlerse desinler diyemezsiniz” çünkü onlar da sizin destek verdiğiniz adaya destek veriyorlar ve kapalı kapılar ardında konuşulanları anlatan Sırrı Sakık’ın söyledikleri de hiç yenilir yutulur cinsten değildir.Siz eğer gerçek bir vatanseverseniz bu söylenenlere sessiz kalmamalı ve tavrınızı net olarak koymalısınız. Yoksa bize vatan millet Sakarya ve ülkücülük edebiyatı yapmayın.

 

CHP’LİLER NELER SÖYLEMİŞLER


Sizin partinizin de desteklediği Millet İttifakının adayı Kılıçdaroğlu’nun Van Mitinginde yaşananlar ortadadır. PKK yandaşı HDP’liler seloya özgürlük sloganları atmıştır. Yine Van mitinginde ”Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan” sloganları atılmıştır. Türk bayrağını ayaklar altına almışlardır. Bu yaşananlara koalisyon ortağı olarak sessiz kalışınıza anlam veremiyorum.Hani canlı yayında demişsiniz ya nereden bağlantı kuruyorlar PKK ve FETÖ ile diye.İşte buralardan kuruyoruz sayın Olgun.


Sayın olgun size şunları da söylemek isterim ki; ”Kılıçdaroğlu’nun yerel yönetimler özerklik şartını getireceğiz sözleri kulaklarımızda çınlarken,
CHP’li Engin Altay’ın Türkiye’yi 25 eyalete bölmek istiyoruz, sözleri sosyal medyada videolarda dolaşırken siz nasıl olurda bu bölücülerle birlikte olabiliyorsunuz buna bir anlam veremiyorum.”ifadelerini kullandı.


PKK UZANTISI HDP’LİLER NELER SÖYLEMİŞLER


Uysal Olgun’a Hatırlatmalarda da bulunarak ;
Yeşil Sol Parti Diyarbakır milletvekili Adayı Azad Barış da özerklik getireceğiz diyerek herkes kendi yerinde özerk olmalı demiş ve güçlü olurlarsa Afrini geri alacaklarını ifade ederek bunlar masada var ifadelerini kullanmıştır.
HDP’li Sırrı Sakık’ın masada konuşulanları açıkladığı ve sosyal medyada dolaşan videosunda cezaevlerindeki ve yurtdışındaki örgüt üyeleri af getirecekleri Öcalan’ın tecridinin kaldırılacağına yönelik ifadeleri ortadayken,


Kılıçdaroğlu’nun KHK ile kamudan ihraç edilen FETÖ’cülerin tekrar kamuya alınacaklarına söz veren açıklamaları ortadayken,
HDP’li Belediye Başkanı Veysel keser, yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun adaylığının HDP sayesinde HDP’nin siyaseti ile olduğunu ve Kılıçdaroğlu aday olmazsa desteklemeyeceklerini açıkladıklarına dair ifadeleri de sosyal mecralarda dolaşmaktayken,
Bu kadar hatırlatma yaptıktan sonra diyorum ki, nereden çıkartıyoruz değil bunlar zaten ortada var ben ortada olanları sadece dillendiriyorum yoksa olmayanı ifade ederek iftira atmıyoruz.

 

HDP’LİLERİN SÖYLEDİKLERİ BİZİ BAĞLAMAZ DİYEMEZSİNİZ


Uysal İfadelerine şöyle devam etti;
Şimdi çıkıp Sayın Olgun yada başka bir İyi Partili yada Saadet Partili, yani 7’li koalisyonun ortaklarından 6 ‘sından birisi bunlar bizi bağlamaz biz kendimizden sorumluyuz, HDP’nin söylediklerinden,Kılıçdaroğlu’nun kapalı kapılar ardında verdiği sözlerden bize ne demeyeceklerdir. Kendinizden sorumluysanız ortaklık yaptıklarınız kapalı kapılar ardında yaptıkları pazarlıklarla ve kurdukları ittifaklarla ülkemizi bölmekten bahsetmektedir buna bir tepkiniz olmayacak mı?


AFYONKARAHİSAR HALKINDAN ÖZÜR DİLEYİN


Sayın Olgun çıktığı canlı yayında “Bu sefer işi değiştiriyorlar. Ne diyorlar efendim. Her ne hikmetse nereden bağlantı kuruyorlar bilmiyorum. İşte bu Millet İttifakı terörle, PKK ile iş tutuyor. Yok efendim FETÖ ile iş tutuyor.”ifadelerini kullanıyor. Ne yani PKK ve FETÖ ile iş tutmuyor musunuz? Yukarda yaptığım açıklamalar gayet açık ve nettir. 


Buradan şunu ifade etmek isterim sayın Olgun ;”FETÖ’ye alenen, PKK’ya ise kapalı kapılar ardında sözler ve tavizler veren özerklik ve teröristlere özgürlük vaat eden Kılıçdaroğlu’na destek vereceksiniz. Sonra da canlı yayında ‘PKK ve FETÖ ile iş tutuyoru’ nereden çıkartıyorlarsa diyeceksiniz. Çok ayıp lütfen çıkın Afyonkarahisar halkından özür dileyin. Bir daha da bizim aklımızla alay etmeyin.


FETÖ VE PKK İLE İŞ TUTTUĞUNUZU NEREDEN ÇIKARTTIKLARINI GERÇEKTEN BİLMİYORMUSUNUZ?


HDP’li Sırrı Sakık ve Sırrı Süreyya Önder’in ve diğer HDP’lilerin  sözlerinden ve yaşananlardan ortaya saçılan videolardaki ifşa ve itiraflardan sonra senin ne olduğunu ne olmadığını benim hemşehrilerim gayet iyi anlamıştır. Kimse kalkıp da Afyonkarahisar halkına milliyetçilik edebiyatı yapmasın. Hem PKK uzantısı HDP ile işbirliği yapanlarla aynı masaya oturup koalisyon kuracaksınız, hem de çıkıp canlı yayında gözümüzün içine baka baka FETÖ,PKK ve teröristlerle nereden bağlantı kuruyorlar bilmiyorum. Diyeceksiniz.


Sayın Olgun mensubu bulunduğunuz siyasi parti  PKK ile kol kola girmiş, onlara vaatlerde bulunmuş Millet İttifakı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemektedir. HDP’nin desteği ile cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için aynı yolda yürüyorsunuz. Bizse TDP olarak ittifaka dahil olmamıza rağmen, terör destekçileri ve sevicileri ile asla bir araya gelmeyeceğimizi ifade ediyor ve bu ittifaka karşı çıkıyoruz. Desteklemiyoruz.

SÖYLEMLERİNİZDE SAMİMİYSENİZ ÇIKIN HDP’NİN DESTEĞİNİ İSTEMİYORUZ DEYİN


Lafa gelince milliyetçi ülkücü ama icraata gelince de ortada yoklar. Daha önce buradan yaptığım açıklamada açık çağrıda bulundum, eğer söylediklerinizde samimiyseniz çıkın söyleyin HDP’nin desteğinizi istemediğinizi diye, tek Allah’ın kulu çıkıp da söyleyemedi. Şimdi size söylüyorum aynı ifadeleri maden FETÖ,PKK ve teröristlerle iş tutmadığınızı iddia ediyorsunuz o zaman çıkın ve deyin ki ‘biz FETÖ;PKK ve teröristlerin desteğini istemiyoruz’


Sayın Olgun zamanında Anavatan Partisi Çay İlçe Başkanlığı yapmıştır. Ayrıca da Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmıştır. O dönemlere ilişkin Çay’da ve Afyonkarahisar’da dolaşan birçok dedikodu ve iddia da vardır.Bunları buradan ifadelendirmeye de gerek yoktur. Benim bildiğimi bilen birçok da gazeteci ve siyasetçide vardır ama hiçbirisi de bunlardan bahsetmemektedir.
Mevzu vatansa gerisi tereffuattır diyor hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. TDP Afyon İl Başkanlığı



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.