Tarih: 10.01.2019 23:27

Vali Tutulmaz çalışan gazeteciler ile bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? Nedeniyle Basın Mensupları İle Korel Termal Otel?de bir araya geldi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile düzenlenen programa Afyonkarahisar Merkez ve İlçelerinde görev yapan tüm basın yayın çalışanları ve temsilcileri katıldı. 10 Ocak İdareciler günü ile aynı güne rast gelmesi dolayısı ile Vali Mustafa Tutulmaz tüm idarecilerin gününüde kutladı.

 

Programa Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eski Ak Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Cumhuriyet Başsavcısı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Müdürü Münire Burcu, Basın İlan Kurumu Müdürü Selami Çalışkan, Jandarma Alay Komutanı, Emniyet Müdür Vekili ve üst düzey Bürokraside idareciler katıldı.

 

İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday, Afyon İnternet Medyacıları Derneği Başkanı Ömer Elçi, Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Aptioğlu, Afyon Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarda bulundular.

 

Korel Termal Otel?de düzenlenen Program sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte sona erdi.

 

HABER VE KAMERA : AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —