Tarih: 23.09.2024 11:20

Vali Hanımdan destek istiyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Oğlu Mehmet Ayçiçek’in 59 yaşında olduğunu ve artık kendisini kaldırmakta zorlandıklarını dile getiren annesi Nazmiye ayçiçek, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve yetkililerden üç tekerlekli akülü bir araç istedi. 

 

Yıllardır kirada bulundukları evin ikinci katından Mehmet Ayçiçek’i sırtında indiren Anne Nazmiye Ayçiçek, artık oğlunu taşıyabilecek kuvvete sahip olmadığını, gücünün tükendiğini dile getirdi.  Kardeşi Nuri Ayçiçek ise, konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi;

 

“ Ben kendim Afyonkarahisar merkezde oturuyorum, abim Mehmet Ayçiçek, doğuştan özürlü, sürekli evde sıkılıyor, beni gezmeye götürün ,dışarı çıkarın diyor. Maalesef biz Engelli olan ağabeyimin bu isteğini yerine getiremiyoruz. Ben sürekli  anneme destek amacı ile geliyorum ben ve annem diğer kardeşim ile birlikte ağabeyimi tutarak sırtımızda sadece kapının önüne indirebiliyoruz o kadar.

 

Ağabeyimin elindeki kesere gelince, babamız rahmetli inşaat ustası idi bizi bir keserle büyütüp bu yaşlara getirdi. Son dokuz yıldır Ağabeyim babama ait olan bu keseri hiç elinden bırakmıyor.

 

 Şuan bu ev kira  ağabeyim ağır hem zihinsel hem de bedensel özrü var. Yetkililerden ricamız bize düzayak bir ev, bir de üç tekerlekli, kasalı, şarjlı bir araç o da ağabeyimi taşımak için. Benim maaşım yetmiyor, aldığım maaşla ağabeyimin bu isteklerini nasıl karşılayabilirim siz söyleyin. Yetkililerden ricamız bu” ifadelerine yer verdi. Afyon Time

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —