Tarih: 22.11.2021 15:29

Vatandaş isyan bayrağını resmen çekti

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'da yaşayan çok sayıda vatandaşın artan elektrik faturalarıyla başı resmen dertte. Daha geçtiğimiz hafta Elektrik faturaları üzerindeki TRT katkı payı sözde kaldırılmıştı. Ama buna rağmen, elektrik faturaları bir türlü düşmüyor.

 

Hal böyle olunca da vatandaş haklı olarak isyan bayrağını çekiyor. Elektrik faturaları her ay düzenli olarak katlanarak ,artarak vatandaşa yansıtılıyor. Konuyla ilgili olarak ismini vermek istemeyen bir vatandaş da vatsap ihbar hattımıza elektrik faturasının fotoğrafını göndermiş ve altına da şu ifadeleri eklemiş.

 

" Yeter artık bitme noktasına geldik, ne olacak bu durum her ay farklı farklı ücretlerle karşılaşıyoruz. Evimizde artık neredeyse mum ışıyla yaşayacak duruma geldik. Bir öceki ay gelen faturam 130 lira civarındaydı, şimdi ise 194 lira gelmiş ne değiştide bu fatura bu kadar yükseldi. Biri bana dolar arttı da ondan bu şekilde  demesin iyi de biz ne yapacağız ölelim mi? Yetkililerimiz bu duruma bir el atsın artık hani ucuz enerji kullanacaktık ?

 

Bizimle resmen galga geçiyorlar bu kadar da olmaz el insaf" diyerek tepkisini dile getirmiş. Afyontime




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —