Tarih: 18.11.2021 16:45

Vatandaş Vali ve Emniyet müdürüne sesleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, trafik şube ekiplerinin onca denetimine rağmen, bir türlü bitmek bilmeyen sıkıntılar nedeniyle, çok sayıda vatandaş ta tepkilerini dile getirdi.

 

 Tepkisini dile getiren vatandaşlar, şu ifadelere yer verdi;

 

“Afyonkarahisar Belediyesine ait Yün taş toplu taşımacılığının dışında, Afyonkarahisar’da dolmuşçuluk yapan, dolmuş şoförlerinden bazıları, kural tanımıyor. Durak harici yolcu alıyorlar, durak harici olan yol güzergâhında, aniden durup yolcu indiriyorlar, bu durum trafiğin olağan akışına zarar verip, kazaya bile sebebiyet veriyor.

 

 Öte yandan fazla yolcu alıp, vatandaşları balık istifi taşıyorlar. Yine bazı dolmuş şoförleri arabasında bayan mı var?, Aile mi var demeden bas konuş sisteminde, laubali bir şekilde konuşuyorlar. Diğer taraftan Yün taş dolmuşçuları ile, sürekli bir itişme ve çekişme içerisindeler sürekli sorun ve kavga çıkarıyorlar, Araç içerisinde yüksek sesle müzik dinleyen dolmuş şoförleri de var.  

 

Araçlarında bez bol sopaları, değnek ve bıçak taşıyorlar.birinin canına bir şey olursa bunun vebalini kim ödeyecek? Sayın Valimizden ve il emniyet müdürlüğümüzden ricamız, lütfen artık bu olumsuzluklara bir çözüm bulsunlar” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —