Tarih: 23.03.2024 16:52

Vatandaşlar bu istasyondan şikayetçi

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'da bulunan muayene istasyonlarının yoğunluğu nedeniyle, Sandıklı'dan internet üzerinden randevu alan  araç sahipleri ve Sandıklı'da bulunan çok sayıdaki araç sahibi Sandıklı'da bulunan araç muayene istasyonundan muzdarip.

 

Vatandaşların bin bir emek ve zorluklarla, dişinden tırnağından artırarak, Fenni muayene İstasyonuna, emisyon bedeli ve muayene ücreti ödeyerek sıra numarası alan  vatandaşlara, eften püften meseleler nedeniyle zorluk çıkartıldığı ve araçların  muayeneden geçemediğini ifade eden çok sayıda vatandaş “Afyonkarahisar'da senelerdir muayeneden geçen araçlarımız Sandıklı'da maalesef takılıyor. 

 

Bunu sürekli bilinçli olarak yapıyorlar Ramazan Mübarek gün insanları üzüyorlar günaha sokuyorlar, aldıkları paralar zıkkım olsun, hiç vicdani davranmıyorlar, herkes buradan şikayetçi madem vatandaşları sürekli geri çeviriyorlar kapatsınlar burayı bizde bir daha gelmeyelim, zaten burada zorlıklarla  karşılaşan   vatandaşlar da bir daha tövbe buraya gelmem, diyor, paramızla rezil oluyoruz diyor” diyerek serzenişte bulundular.

 

 Öte yandan bazı vatandaşlar da yakında böyle giderse, burada hizmetin durma noktasına geleceğini savunuyor. Kaynak Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —