Yatsı ezanından sonra camilerden dua sesleri yükseldi

Yatsı ezanından sonra camilerden dua sesleri yükseldi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, resmi tewitter hesabından bir paylaşımda bulunarak, yatsı ezanından sonra imamları dua okumaya çağırdı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, resmi tewitter hesabından bir paylaşımda bulunarak, yatsı ezanından sonra imamları dua okumaya çağırdı.

 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetmişti;

 

"Koronavirüs (Kovid-19) salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yarından itibaren yatsı ezanı sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselecektir. Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum." demişti.

 

Bu gün yatsı ezanının ardından tüm Türkiye?de aynı anda binlerce camide yatsı ezanının ardından, dua edildi. Duada çok sayıda camiden şu dua yapıldı,

 

 

? Sevgili müslümanlar evinizde kalın, Yüce Allah tez zamanda bizi ve hepimizi, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu salgından kurtarsın inşallah amin? denildi. Afyon Time



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.