Yunus Emre Ve Hocası Tabduk Emre`yi Anma Festivali Başlıyor

Yunus Emre Ve Hocası Tabduk Emre`yi Anma Festivali Başlıyor

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre`yi anma ve Termal Turizm Festivali 17-18 Ağustos tarihlerinde ilçemizde gerçekleştirilecek.

Yunus Emre Mahallesinde başlayacak etkinlikler kapsamında ilk olarak Yunus Emre ve Tabduk Emre`nin mezarları başında okunacak Mevlid-i Şerif, Kuran-ı Kerim tilaveti, Yunus Emre`nin hayatı, eserleri, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar ile etli pilav ikramıyla sona erecek.

 

Festival etkinlikleri ise; Çay Mahallesi Müradin Camii önünden başlayarak Kapalı Pazar yeri girişine kadar olan Dereboyu Caddesinde yapılacak. Kurulacak olan standların açılışı Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve protokol üyeleri tarafından saat 14:00`de gerçekleştirilecek.

 

Akşam saat 20:30`da başlayacak animasyon, showlar ve konser organizasyonu ile devam edecek olan Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre`yi Anma ve Termal Turizm Fuarı 17 Ağustos Cuma "Kutsi", 18 Ağustos Cumartesi "Fettah Can" konserleri sona erecek.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.