Tarih: 23.07.2018 23:53

Yurdunuseven in basın bayramı mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven 24 temmuz basın bayramı ileilgilibirmesaj yayınladı. Yurdunuseven mesajında şu ifadelerikullandı;

 

" Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi birçok önemli işlevi bulunuyor.

 

Basın; halkın gözü, kulağı, sesi, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmezidir. Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getiren özgür basın, demokrasinin en büyük güvencesidir.

 

Özellikle FETÖ/PYD yanlısı hain askerlerin 15 Temmuz darbe girişiminde basının önemi bir kez daha net şekilde görülmüştür. Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren haber verme ve yayıncılık ilkesine bağlı kalan, demokrasiye, birlik ve beraberliğimize sahip çıkan tüm basın yayın organlarını canı gönülden kutluyorum.

 

Zor şartlarda ve büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim." Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —