Tarih: 28.05.2021 16:31

Zaten kapanacak bu israfta ne ?

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar?da belediye başkanlığı seçimleri bitti ama yapılacak olan yeni seçimlerde Afyonkarahisar muhtemelen büyük şehir ya da bütün şehir olacak ve yine yüksek ihtimalle beldeler mahalle statüsünde olacak.

 

Bu da demektir ki belde belediyelerin iki yıl gibi bir süresi olacak.

 

Beldelerde yaşayan bazı vatandaşlar , seçimlerden sonra alınan araçlar ne olacak sorusu sormaya başladı ve bazıları da halen bazı belediye başkanlarının lüks makam aracı almalarını anlayamadıklarının tepkisini göstermeye başladı. Örnek verecek olur isek daha birkaç gün önce merkeze bağlı Değirmenayvalı kasabası belediye başkanı  Erol Barutçu, yeni aldığı ve araç ile birlikte sosyal medya hesabından hemşehrilerimize hayırlı olsun diyerek poz vermişti.

 

İşte vatandaşlarda iki yıl sonra belediye mahalleye dönecek makam aracına yapılan masrafın ilerleyen yıllarda kalıcı bir eser kazandırarak mahalle olduktan sonra eksikliklerimiz için sürekli talepte bulunmazdık şeklinde konuşmaya başladı. Bizde habercilik anlayışımız ile soruyoruz gerçekten bu araçlara yapılan masraf ile ileride kullanılabilecek hizmet binaları vs işler yapılabilirdi.

 

Büyükşehir ve ya bütün şehir olunca ister istemez ilk etapta bazı aksaklıklar olacaktır. Bu sebeple o zaman o beldeye mahalle olunca makam aracı değil hizmet lazım olacak ve bu araçlar zaten büyük şehir belediyesine teslim edilecek. Bu konu ile alakalı belediye başkanlarına da söz hakkı doğmuştur ve doğal olarak cevap haklarını kullanırlar. Muhsin Çekdemir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —