Başta, tatil boyunca CHP'li Belediyenin başında olduğu Bodrum'un girişinde durup, iktidara borazanlık yapmak adına, 'Milyonlar tatile akın ediyor' derken diğer yandanda 'Ancak Turistler çöpten şikayetçi..' deyip CHP'li yönetimi döver şeklinde haberler yapan TRT ve A Haber gibi kanalları başta olmak üzere gazete ve medya havuzunun yanı sıra trollerde biz hainlerin (!) ve tatilcilerin gözlerine taktığı kara gözlüklerine inat hiç çıkarmadıkları pembe gözlükleri ile bu ülkede denildiği gibi ekonomik bir sıkıntının olmadığı tam tersine herkesin cebi dolu olarak tatile çıktığını anlatmaya çalışıyorlardı.


Evet, Kamil Durdağı isimli bir takipçimin de Bodrumda büyük ihtimalle polis dronuyla çekilmiş olan bir fotoğrafı 'Açız, açız diyenler yollara düşmüş' notuyla sanaldaki sayfasında paylaşıp, adeta 'beni de maaşlı troller arasına alın' dercesine iktidara gülücükler gönderirken, biz hainlere (!) de 'alın siz millet aç derken, görün, gözünüze dizinize dursun' demiş.


Bu paylaşımın altına yorum yapanlarsa Durdağı'dan aşağı kalmamış ve insanı şeyinden cırarcasına sözüm ona iktidar savunucuları olduklarını ima edip, 'Durdağı'yı maaşlı troller arasına alırsanız, bizi de unutmayın' demeye çalışmışlar.


Baktığımda Ardahan'dan çok Kars heveslisi bir Çıldırlı olduğunu bildiğim Durdağı'nın telefonu benim rehberimde var mı diye  bakınca  iyi ki yokmuş deyip, aramaktan vazgeçtim. Ve 1953 yılından 1993 yılına kadar Akyaka Sınır Kapısı ile aktif olarak demiryolu ile Ermenistan Gümrük kapısının olduğu ve yıllardır kapalı olan bu kapının neden açılmadığını sormayan bir Arpaçaylı olduğunu tahmin ettiğim Durdağı'nın paylaşımlarının altına yorum yapan gönüllü trollerden biri de aynen şöyle yazmış.


'Kardeş Kars'ta Arpaçay da köy de araç trafiği var çok şükür tek sıkıntı petrol ofisinde yakıt yok. Evler olmasa dışarıda yemek yemeye yer yok. Suyumuz bol dereler çeşmeler boş akıyor. Taner Öztürk' diye yazarak biz açlara ekmek, yemek yoksa boşa akan suyu için demiş..


Yazının içindeki fotoğrafla bu paylaşımı yapan ve paylaşımın altına yorum yapanlar acaba Bodrum'a tatile gidenlerin çoğunun ekonomiden sorumlu bakanın yardımcıları gibi bir yetmedi 11 maaş alanlar veya ne olursa olsun Reise duydukları aşktan dolayı toz kondurmadıkları iktidara yakın, maaşlı trollik yapanlar olup olmadığını da merak ettiler mi diye merak ederken karşıma bu kez Durdağı gibi hemşerim olan Göleli Bülent Çomak'ın kendi sanalında yaptığı paylaşım önüme düşüyor.


Ve Durdağı'nın yukarıda ki fotoğraf ile, 'Açız, açız diyenler yollara düşmüş' notuyla yaptığı paylaşımın altına bende, 'Yok canım tokuz.. Reisinizden Allah razı olsun.. Ha bu arada Kamil , Taner Arpaçay'da koyun sayısında da patlama olmuş haberiniz var mı? Vallahi ben değil, meslektaşım Suat İncedere sizin ortalıkta görünmeyen ve bizim dernekler gibi birliği cebinde, evinde, çantada gezdiren Çıldırlı Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanından haber almış doğru mu?..' notunu düştükten sonra Çomak'ın paylaşımını da köşeme alıp, yazımı 'Acaba koyun sayımız kaç olmuş?' ' diyerek yine uzattım, özür dilerken..


Ekose ceketli Özgür Özel'li CHP'nin bile hala umut beklediği batmış denen ülkenin ekonomiden sorumlu bakan Mehmet Şimşek'in ekibi olan Maliye Bakanlığı bürokratlarının birden fazla yerde yönetici olduğu açıklanmış..
İşte Bodruma değil, Çıldır'a bile gidemediğini öğrendiğim ve bir hastahanede temizlik kadrosunda çalışan hemşerim, dostum, gönüllü, maaşsız trol denecek derecede AK Partili Durdağı'nın aç dediği asıl toklar ilgili o haberin paylaşımı..


* Abdullah Erdem Cantimur: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi
* İsmail İlhan Hatipoğlu: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı
* Osman Çelik: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Türk Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı
* Zekeriya Kaya: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Üyesi
* Selçuk Sevinç: Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Yönetim Kurulu Üyesi
* Mustafa Koç: Hazine ve Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı, Devlet Malzeme Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi
* Mert Özarar: Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi
* Fatih Altınkayık: Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü, Türkşeker Yönetim Kurulu Üyesi
* Didem Bahar Özgün Yılmaz: Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü, Türk Eximbank Yönetim Kurulu Üyesi
* Serdar Ülker: Hazine ve Maliye Bakanlığı Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdür Yardımcısı, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyesi,
* Kerem Dönmez: Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü, Katılım Finans Kefalet A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Yönetim Kurulu Üyesi
* Muhammet Faruk Aykut: Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürü, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi
* Ömer Karademir: Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürü, Türkiye Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili
* Nazmi Zarifi Gürkan: Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürü, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı
* Bekir Bayrakdar: Gelir İdaresi’nin Başkanı, Merkez Bankası Denetleme Kurulu Üyesi, ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi
* Faruk Gözübüyük: Bakanlığa bağlı Gelir İdaresi’nin Başkan Yardımcısı, İller Bankası Denetim Kurulu Üyesi
* Mehmet Arabacı: Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi
* Bekir Emre Haykır: Özelleştirme İdaresi’nin Başkanı, PETKİM Yönetim Kurulu Üyesi..


Bilmem ama bende Suat İnceder'nin mi başka bir gazeteci arkadaşının mı bulup, resimlediği Ardahan Koyun ve Keçi Birliği Başkanının fotoğrafını ekleyip, 'Sayın ortada olmadığın için, bölge, ülke, dünya sorunlarıyla ilgili konuşmadığın için, gündeme gelecek bir başkanlık çalışması yapmadığın için adını doğru dürüst bilmediğim sayın başkan memlekette koyun sayısı çok mu arttı gerçekten?..' sorusuna cevap bekleyerek bitirmeyeyim yine bir hayli uzayan yeni bir yazımı...


KOYUN SAYISI ARTMIŞ DİYORLAR DOĞRU MU?!..

Bir çok öğrencinin bir yılı kaybedip, sınıfta kaldığı okul tatilini bayrama bağlayıp, 9 günlük tatil ilan eden hükümetin asil havuz medyasının yanında sanaldaki trolleri de 'tatilde ne' diyerek ekonomik olarak battı denen ülkenin batmadığını tam aksine bir eli yağda , bir eli balda yetmedi iki ayağı da denizde demek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ederek, boş durmadı.

Tarih: 25.06.2024 19:50

Fakir Yılmaz

Foto Galeri

dünyanın en ilginçgörüntüleri
Hizmet İş İftar yemeğinde bir araya geldi
İnternet habercileri kimliklerini aldı
Fikri Asım Bayatta Piknikte
En çok tıklanan karikatürler
Yüksel varlı İlkokulu Etkinlik

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 7 6 0 1 15 19
2.Samsunspor 7 5 2 0 5 15
3.Fenerbahçe 6 4 1 1 9 13
4.Beşiktaş 5 4 0 1 7 13
5.İstanbul Başakşehir 6 4 1 1 5 13
6.Göztepe 6 2 1 3 4 9
7.Eyüpspor 6 2 1 3 3 9
8.Alanyaspor 7 2 2 3 -2 9
9.Konyaspor 6 2 2 2 -1 8
10.Sivasspor 7 2 3 2 -2 8
11.Antalyaspor 6 2 2 2 -3 8
12.Kasımpaşa 7 1 2 4 -2 7
13.Bodrum FK 6 2 4 0 -4 6
14.Trabzonspor 5 0 0 5 0 5
15.Gazişehir Gaziantep 5 1 3 1 -3 4
16.Rizespor 7 1 5 1 -12 4
17.Kayserispor 5 0 2 3 -4 3
18.Hatayspor 6 0 4 2 -6 2
19.Adana Demirspor 6 0 5 1 -9 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.