Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar`ın Çay ilçesine yapılacak olan Çay Barajında iş makineleri çalışmalarına başladı.
Baraj yapılacak alanda tünel açma, yol açma çalışmaları yapılıyor. Çay Barajı yapım çalışmalarının başlaması ilçede tarımla uğraşan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. İlçe Kaymakamı Mustafa Üner ve Belediye Başkanı Ali Yakut baraj yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Ali Yakut yaptığı açıklamada; Çay halkının 40 yıllık baraj hasreti Allah’a şükür artık bitti.
Hayvan Borsamızı halkımızın hizmetine sunarak hayvancılıkta söz sahibi bir ilçe olduk. Şimdi Çay Barajımızın tamamlanıp hizmete sunulmasıyla Çay ilçemiz tarımda da söz sahibi olacak. İlçemizin gelişmesinde önemli rol oynacayacak olan Çay Barajı İlçemize hayırlı olsun. Çay Barajının ilçemize yapılmasında büyük emeği olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
Çay Kaymakamı Mustafa Üner`de bir açıklamada yaparak; Çay ilçemizin geleceğini değiştirecek olan Çay Barajı hayırlı olsun. Başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun dedi.
Yorumlar
Yorum Yap