Gözden kaçırmayın

Seçim ziyaretleri kapsamında tüm vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya vatandaş odaklı projelerini anlatarak büyük destekler alıyor.
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
“İlk ezandan son namaza kadar hizmetinizdeyim” diyen Çetinkaya halk tarafından büyük teveccühle karşılanıyor. Vatandaşların sıkıntılarını, isteklerini ve marka bir Afyonkarahisar hayalini gerçekleştirmek için yola çıkan genç aday Çetinkaya, bu yolda halktan tam destek alıyor.
SIKINTILARI BİLMEK DEĞİL ÇÖZMEK GEREK
“1 Nisan sabahı her şey bizim için güzel olacak biz buna inanıyor ve sizi destekliyoruz” diyen vatandaşlara seslenen Fatih Çetinkaya, isteklerin kendisi için çok önemli olduğuna değinerek “Allah beni sizlere mahcup etmesin.
Ben sırça saraylardan gelen biri değil, Afyonkarahisar’da sizlerin içerisinde büyümüş birsiyim. Sıkıntıların ne olduğunu görebiliyorum.
Allah nasip ederse 1 nisan sabahından itibaren hızlı bir çalışmayla sıkıntıları tek tek çözeceğiz” diye konuştu.
Yorumlar
Yorum Yap